10 продукта, с които да обновим дома през есента 

Топ предложения за есенна промяна 

16.09.2024г. / 07 30ч.
Мария Дуковска
10 продукта, с които да обновим дома през есента. Снимка: istock

10 продукта, с които да обновим дома през есента. Снимка: istock

Лятото е вече към своя завършек и съвсем естествено след почивките идва време за ​обновяване​ на дома. Есента е период, който традиционно свързваме с покупки за училище и пособия за учениците, но също така и с подновяване на уредите у дома. 

През есенните месеци има и много промоции, от които можем да се възползваме, за да купим изгодно качествена техника и да зарадваме както себе си с нещо ново, така и всички вкъщи.  

В духа на есенното обновление, от Технополис стартират промоционална кампания​ “Оферти за отличници”​ с до -40% на хиляди продукти и 20 безлихвени вноски за всички продукти над 300 лв. Разгледахме техните страхотни предложения и се спряхме на 10 продукта, които гарантирано ще харесат  и на вас, и на вашите близки.  

А ако ви се сторят малко, винаги можете да посетите сайта на Технополис​, за да разгледате промоционалните им предложения. 

Ето кои са нашите топ 10!  

Лаптоп Asus Vivobook Go 15 

Лаптоп

В началото на учебната година може би искате да зарадвате ученика у дома с нов лаптоп, който ще е негов верен помощник в изготвянето на проекти, както и в подготовката за написване на домашни и курсови работи. А в свободното време - за приятно сърфиране из мрежата. 

Лаптопът Asus Vivobook Go 15​ може да е идеален подарък и за вас, ако искате да подновите стария компютър с по-нов и качествен модел.  

Запознайте се с няколко от впечатляващите му параметри:

  • Лек и компактен; 
  • Здравина по военен 810H стандарт; 
  • Физически щит ASUS на уеб камерата за незабавна поверителност; 
  • Вход с едно докосване чрез сензор за пръстов отпечатък върху сензорния пад; 
  • Ясен и ярък дисплей с намален риск от умора на очите по време на дългите зрителни сесии; 
  • Поддържа бързо зареждане, така че можете да възстановите 60% заряд само за 49 минути. 

Монитор LG 27GS75Q-B  

Монитор

Компютърът ви може да е в чудесно състояние, но дали това важи и за монитора ви? Ако не сте сигурни в отговора, значи е дошло време за промяна. Тя може да дойде при вас като ексклузивната оферта за ​​​монитор LG 27GS75Q-B​. 

27-инчовият монитор ще ви даде възможност да се насладите на прекрасна картина, независимо дали работите или сърфирате за удоволствие. IPS панелът ви позволява безпроблемно да се наслаждавате на зашеметяващи изображения от широк ъгъл (до 178°). 

Мониторът е с практически безрамков дизайн от 3-те страни, създаден за геймъри, които да се потопят в изживяването напълно.  Регулируемата основа, която се завърта, накланя и регулира във височина също помага да играете по-удобно. 

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Active 

Смарт часовник

Смарт​ ​часовникът се превърна в задължителен аксесоар през последните години, както за дамите, така и за мъжете.  

Часовникът ​H​​​​uawei​​​​​ W​​​​atch​​​​​ GT 3 A​​​​ctive​​​​​ показва времето на изгрев и залез всеки ден, показва различните фази на Луната и ви информира за приливните промени в реално време. Вграденият барометър следи текущото атмосферно налягане в реално време и ви предупреждава в случай на драстични промени преди настъпването на екстремни метеорологични условия, превръщайки се в допълнително защитно устройство за вашите приключения на открито. 

Смарт​ ​часовникът може да бъде и ваш личен AI треньор по бягане. H​uawei Watch GT 3 Active​​​ може да оцени вашите атлетични способности въз основа на вашите предишни данни и да ви предостави научна и професионална програма за бягане за ежедневната ви подготовка или за състезание, независимо дали сте начинаещ или напреднал атлет, като ви предоставя и пълно проследяване на тренировката.  

Часовникът следи стриктно и здравословното ви състояние. ​Huawei Watch GT 3 Active​​​ е с най-новата технология за измерване на сърдечния ритъм, която включва осем фотодиода. AI алгоритъмът е подобрен, за да ограничава шумните сигнали по-ефективно, позволявайки точно наблюдение на сърдечната честота дори при силно натоварване и подобрявайки точността на здравните данни, като кислород в кръвта. 

Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 128 GB/6 GB RAM 

Смартфон

​​Ако се колебаете какъв модел смартфон да купите на детето и искате да съчетаете добро качество с бюджетна цена, подходящото предложение за вас е ​​​Xiaomi Redmi Note 13 128 GB/6 GB RAM​. ​​​ 

​​Смартфонът ще намери​те в два варианта​​, в зависимост от размера памет, който искате да купите. Можете да избирате между 128 GB и 256 GB.​​​ ​​Идва и с голям ​​капацитет​​ на батерията от​​ ​5000 mAh и 33W бързо зареждане, за да може винаги да имате връзка с детето ви. ​​​​​ 

Моделът се продава ​в три цвята - син, черен и зелен ​и ​е ​в комплект със силиконов калъф, което ще ви спести разходи и време за търсене на подходящ калъф. 

Таблет Lenovo Tab M10+ 

Таблет Леново

Ако търсите подходящ таблет, който да ви служи за работа и за забавление, същевременно да е лек и удобен за носене, вашият модел е ​​​Lenovo Tab M10+​. Той е идеален и за учениците, тъй като има специален режим за четене и е сертифициран за ниска синя светлина при дълги сесии пред екрана. Освен това работи с приложението Lenovo Instant Memo, което улеснява въвеждането на информация на екрана - от ръкописни бележки и скици до маркиране на документи и плъзгане и пускане на текст.  

Ако го ползвате за филмови изживявания, също няма да съжалявате. Функцията му за стрийминг е до максимална мобилна резолюция 1080p на 10.6" 2K IPS дисплей, а системата от 4 високоговорителя дава възможност да се потопите в картината изцяло. 

С таблета Lenovo Tab M10+ можете да учите, стриймвате, работите с множество приложения в продължение на часове, дори без да сте включени към електрическата мрежа. Батерията издържа да работи цял ден, затова можете да го използвате почти навсякъде. 

Пералня Haier HW80-B14959EU1-S 

Пералня

Често казваме, че кухнята е сърцето на един дом, защото там се приготвя вкусна храна за цялото семейство. Но освен от храна, ние се нуждаем и от чистота и свежест, за да се чувстваме в добра форма, заредени с енергия. Затова един от най-ценните уреди в дома ни, към който трябва да имаме високи изисквания е пералнята.  

Топ предложението на Технополис, с което да обновите дома си е ​​​пералня Haier HW80-B14959EU1-S​. Капацитетът ѝ е 8 кг, дълбочината е 59 см, сред предимствата ѝ е програма с пара, която ще осигури блестяща чистота на дрехите ви.  

Промоцията е валидна във физическите магазини Технополис, както и онлайн на​​​ technopolis.bg.​ 

Сушилня с термопомпа Beko B3T 41242 

Сушилня

Вече навлизаме в есенния сезон и все по-често ще се налага да прибягваме до услугите на сушилнята, за да изсъхват дрехите бързо и лесно, без да губим време в простиране.  

Сушилнята е прекрасен помощник за всяка домакиня, която знае колко е важно спортните екипи за училище или фитнеса да съхнат бързо, за да са сухи и приятно ухаещи за следващия ден.  

С предложението на Технополис можете да се сдобиете с чисто нова сушилня с термопомпа, която ще направи ежедневието ви много по-леко и спокойно. Край на досадното простиране и събиране на огромни купове дрехи от балкона. Със сушилнята ще забравите за поне едно неприятно задължение, което губи ценното ви време.  

​​Сушилнята Beko B3T 41242​ предлага множество програми, които щадят дрехите и са предназначени за различни тъкани и платове. Има отделни програми за ризи, деликатни тъкани, дънки, вълна, лесно гладене и програма с пара. Уредът е от най-висок енергиен клас, което ще ви даде възможност да го ползвате редовно, а консумацията на енергия да е минимална. 

4K Ultra HD OLED Телевизор Sony XR-83A80L 

Телевизор

Есента настъпва, а с нея денят става все по-къс, слънцето залязва по-рано и ще прекарваме много повече време вкъщи, отколкото навън. Това също има своя чар, защото мекият и удобен диван ни чака, за да се настаним с дистанционно в ръка и да се потопим във филмови приключения или пък в спортни срещи.  

Единственото, което ни липсва за тази семейна идилия е ​​​4K Ultra HD OLED Телевизор Sony XR-83A80L​. Този телевизор ще ви даде усещането, че наистина сте в друго измерение, благодарение на страхотните звук и картина.  

Вижте 5 причини този телевизор да е ваш: 

  • Филмов екстаз. Екранът вибрира и по този начин всяка част от него се превръща във високоговорител за мощна акустика, която се движи заедно с картината. 
  • Автоматичен режим на картината спрямо жанра. BRAVIA XR™ автоматично превключва в режим за игри с PS5™, за да минимизира забавянето и да засили максимално интуитивния отговор. Превключва обратно към стандартен режим, когато гледате филми за по-изразителни сцени.  
  • Ясен глас и точен диалог. Voice Zoom 2™ разпознава гласове, анализира ги и подобрява яснотата им. С подобреното филтриране елементите на околната среда се потискат, така че можете да чуете ясно дори тих телевизионен диалог​.​​​ 
  • Звук от центъра на екрана, който идеално съответства на действието. С Acoustic Surface Audio +™ звукът идва директно от точното място в сцената. Много по-завладяващо от конвенционалните телевизори, при които звукът идва от долната част на екрана​.​​​ 
  • По-малко шум. По-малко размазване. Повече яснота във всяка картина. XR Clear Image намалява шума, като използва разделянето на зони и динамичния анализ на кадрите, и намалява до минимум размазването. 

Ако имате нужда от още доказателства, че това е телевизорът за вас, можете да разгледате всички негови параметри в ​​​сайта на Технополис​. 

Прахосмукачка Bosch Series 4 BCH3K2301 

Прахосмукачка

Колкото и добре да живее човек, все ще се наложи да изчисти у дома. И тъй като това не е от любимите занимания на никой, най-лесният начин да се отметне от списъка с домашни задачи е, ако разполагаме с идеалната прахосмукачка.  

Едно чудесно предложение е ​​​прахосмукачка Bosch Series 4 BCH3K2301​. Марката няма нужда от много пояснения, защото това е един от топ брандовете при уредите за почистване.  

Няма да сгрешите с тази прахосмукачка, която предлага гъвкавост от ново поколение. С нея чистенето не е мисия, а бърза и приятна разходка из дома, защото тя почиства изключително ефективно, без нужда от кабел и без да се налага голямо усилие. Прахосмукачката работи с едно зареждане до 50 минути, има две степени на работа, индикатор за зареждане и място за аксесоари. А цената, на която се предлага в промоционалната кампания на Технополис наистина не е за изпускане! 

Уред за здравословно готвене Philips HD9200/10 

Еър фрайър

През лятото хапвахме предимно навън, тъй като времето и по-дългият ден предразполагаха да сме повече на открито. С есенните месеци обаче все повече ще сме вкъщи и ще трябва да приготвяме ястия за цялото семейство.  

Съвременният начин на живот изисква да се храним възможно по-здравословно и най-лесният начин е да го направим с подходящ уред. Именно това е едно от промоционалните предложения на Технополис - ​​​уред за здравословно готвене Philips HD9200/10​. Той ще ви даде възможност да приготвяте разнообразни ястия с минимално количество мазнина, така че храната да запази голяма част от ценните си нутриенти. 

Благодарение на този уред можете да се насладите на вкусна храна, приготвена с до 90% по-малко мазнина. А технологията Rapid Air ще ви помогне да приготвите здравословни ястия, с хрупкава коричка отвън, а крехки отвътре. Приложението HomeID пък ще ви даде стотици вкусни рецепти, с които да разнообразявате седмичното меню. 

Уредът за здравословно готвене на P​hilips​​​ е не просто чудесен за готвене, той ще бъде бижуто във вашата кухня. С бял цвят, стилен и изчистен дизайн, уредът ще намери своето място във всеки един дом. 

Ако тези 10 идеи не ви бяха достатъчни и искате да разгледате за още вълнуващи оферти, можете да разгледате промоционалните предложения​ от “Оферти за отличници”​ в ​​​сайта на Технополис​. 

Здраве и красота