Седмична таро прогноза за 16 – 22 септември

Вълнуваща седмица

16.09.2024г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 16 - 22 септември. Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 16 - 22 септември. Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Петица пентакли и Четворка жезли.

Първата таро карта е Петица пентакли. В таро гаданието това се смята за карта на финансови загуби и бедност. Възможно е някои от вас да имат трудни моменти в работата, с финансите. Може наскоро да сте загубили работата си, дома си или финансовата си сигурност. Вече не се чувствате в безопасност.  Вероятно се чувствате като изоставени без подкрепа.

Свързани статии

Но таро карта Петица пентакли е показател, че е много вероятно вие самите да саботирате способността си да създавате изобилие, защото се фокусирате само върху това, което ви липсва. Имайте предвид, че ако останете съсредоточени върху всички негативни неща, това само ще ви пречи да се движите напред и да постигаме щастие. Ситуацията ви е временно критична, затова мислете позитивно и бъдете дейни.

Свързани статии

Втората таро карта за седмицата е Четворка жезли. Това е карта на празника, радостта, щастието и хубавите неща в живота. Когато тази карта се появи в таро четене, означава че се намираме в идеалния момент да празнуваме с любими за нас хора. Повод за празнуване може да е рожден ден, имен ден, сватба и т. н.

Но Четворка жезли може да покаже, че се връщате у дома или при познатите ви хора и места. Чувствате се подкрепени и сигурни. За някои това може да се прояви като подобряване на дома, смяна на дома, местообитанието.

Свързани статии

Четворката жезли е показател и за това, че ни предстои да се радваме на награди от положени от нас усилия в близкото минало. В нумерологията четири символизира стабилност и здрави основи. Напът сме да постигнем хармония и баланс в живота си.

Любовен хороскоп за 16-22 септември:

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай