Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември

Постигаме успехи

15.09.2024г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември.Снимка: istock

Какво ви очаква през новата седмица според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в седмичната ни нумерологична прогноза за 16 – 22 септември.

Свързани статии

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец  

Седмица на ново начало за вас. Ако през изминалата седмица сте изоставили някои хора и обстоятелства в живота си, сега е моментът да засеете семена и да се впуснете в нови приключения.

Това е прекрасно време да направите всичко, което сте искали, но сте се оправдавали. Сега е моментът да действате и да бъдете смели! Енергията ще ви стига дори и за започване на спортна активност. Започването на нещо ново изисква увереност. Вярвайте в себе си. Вселената ви помага да излезете от зоната си на комфорт и да изведете живота си на ново ниво.

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец   

След интензивната енергия и промени от миналата седмица, сега е време да забавите темпото и да помислите върху живота и изборите си. Може да се почувствате като на кръстопът.

Бъдете добри към себе си, докато интегрирате тази нова енергия. Вашите емоции са високи и може да бъдете свръхчувствителни или да вземете присърце мненията на другите хора. Ето защо е важно да отделите време и да обмислите вашите лични нужди.

За да намерите вътрешен баланс, може да се наложи да очертаете повече лични граници, да казвате „не“ по-често и да се научите как да получавате. Използвайте новата седмица, за да си създадете комфорт.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец 

През следващите дни определено ще блеснете в много направления. Това е силен енергиен период, така че вместо да се тревожите за бъдещето си, създайте живота, който желаете, като култивирате повече радост и красота в себе си.

Използвайте въображението си, за да създадете живота, който винаги сте искали. Вместо да се фокусирате върху това, което ви липсва, посейте семената на вашите идеи. Покажете талантите си, особено ако търсите нова работа. Вашата креативност сега е в пълна сила и трябва да бъде изразена.

Любовен хороскоп за 16 – 22 септември:

Коментирай