Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември

Постигаме успехи

15.09.2024г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември.Снимка: istock

Свързани статии

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

През следващите дни ще бъде важно да затвърдите позициите си. Това важи както за дома и семейството, така и за работните въпроси, личните ви интереси. Някои промени при вас вече са стартирали.

Ако планирате закупуване на жилище или създаване на бизнес, то има добри предпоставки да го направите, но бъдете внимателни с документите. Независимо дали купувате дом, инвестирате в бизнес или се подготвяте за бъдещето по какъвто и да е начин, ще ви помогне да сте много задълбочени с финансовото си планиране и да създадете бюджет или план за разходите.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Пригответе се за една драматична и вълнуваща седмица. Социалният ви живот се разширява и става по-интересен. Ако в живота ви има неща, които ви ограничават, сега е моментът да се отърсите от тях и да потърсите нови хоризонти. Това е прекрасно време за приключение, така че ако има място, където искате да отидете, купете си билет! Периодът е подходящ за забавления, обучения. Интуицията често ще ви води. Но не повтаряйте стари грешки.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Балансът е темата за вас през следващите дни. С всички промени и вълнение от предходната седмица, сега е моментът да възстановите тялото, ума и духа си. Вашият дом и семейство ще заемат централно място, така че бъдете сигурни, че заобикалящата ви среда е хармонична и спокойна.

Обърнете специално внимание на енергията на вашето пространство, включително цветовете и звуците. Направете промени във вашата среда, които ви помагат да се чувствате спокойни. Може би искате да разкрасите и визията си, затова действайте и в тази посока.

Любовен хороскоп за септември: 

Коментирай