Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември

Постигаме успехи

15.09.2024г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември.Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

През новата седмица обърнете внимание на физическото и емоционално здраве. Помислете за здравословно хранене, йога, спортна активност. Възможно е да имате допълнителни отговорности и това да повиши нивото на напрежение в дадени моменти. В любовната връзка залагайте повече на романтиката и приятните мигове с любимия човек. Не споделяйте твърде много за личния си живот с другите.

Свързани статии

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец

Седмица на просперитет! След упоритият труд, който сте положили в работата, ще започнете да виждате плодовете на труда си. Периодът е подходящ за нови идеи, продължаване напред към постигането на още повече успехи.

Ако се намирате в среда, работна или семейна, която ви ограничава по някакъв начин, ще направите стъпки към необходимите промени. Не се страхувайте да утвърдите себе си.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец   

През следващите дни може да размишлявате твърде много върху миналото, но това е само за да се поучите от него и да продължите напред. Уверете се, че не се държите за него. Освободете се от това, което вече не ви служи.

Довършете всички незавършени неща, докато се подготвяте за нов цикъл. Това е период за размисъл, но е и време за признание за всичко, което сте направили и постигнали, така че не забравяйте да направите равносметка на всичко хубаво в живота си и то ще ви се върне. Късметът е с вас.

Коментирай