Таро карта за 19 септември

Имате хора, на които можете да разчитате

19.09.2024г. / 07 53ч.
Аз жената
Таро карта за 19 септември. Снимка: istock

Таро карта за 19 септември. Снимка: istock

Карта на деня – Тройка чаши. Днес ще бъде радостен ден, в който ще се празнува нещо; брак, бременност, годеж, събиране, приятелства – днес е за споделяне на тези щастливи моменти с нашата общност, приятели и семейство. В миналото може да е имало проблеми със свързването с любими хора и потенциално конфликт или два – но сега е моментът да се помирите, да намерите хармония и да прекарате качествено време заедно, което ще възобнови и регенерира връзките. Споделете радост и любов, знаейки, че имате хора, на които можете да разчитате.

Съвет за деня – Шестица мечове – някаква трудност ще остане в миналото и ще продължите напред с нови сили и надежди.

В работата: Бъдете отворени към новите проекти и начинания, стъпете на опита и експертизата си и смело вървете напред. Енергията е чудесна за нови идеи, творчески начинания и смяна на посоката.

За влюбените и семейните: Прекрасна енергия, която ви извежда на ново ниво в отношенията. Може да усетите партньора по-близък от всякога, да го видите в нова светлина и да го оцените и по друг начин, откривайки нови ценни черти и качества, които не сте знаели, че притежава. Помирение и празник.

Коментирай