Седмична таро прогноза за 23 – 29 септември

Трябва да сме предпазливи

22.09.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 23 - 29 септември.Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 23 - 29 септември.Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Седмица чаши и Седмица мечове. 

Първата карта за новата седмица – Седмица чаши, е таро карта, която показва нови възможности, избори и понякога и илюзия. Пред нас могат да изникнат много перспективи и възможности, от които да избираме. Въпреки това ще бъде важно да сме внимателни. Седмица чаши показва, че сме склонни към нереалистични визии. Възможност с обещания за повече пари, повече слава или повече власт може да звучи привлекателно, но като се вгледаме по-дълбоко в това, което се предлага, може да се окажем подведени.

Свързани статии

Егото ни дърпа в определена посока. Оценяваме възможностите, но ги проверяваме добре и за подводни камъни. Но таро картата може да бъде знак и за това, че се опитваме да създадем визия за бъдещето си, вместо да предприемаме действия. Плановете ни може да звучат прекрасно, но когато трябва да ги реализираме, може да не се окажат работещи все още.

Тази карта ни кани да излезем от фазата на идеи и опции и да изберем. Всеки ще има своите плюсове и минуси – от нас зависи да се уверим, че избраната опция е в съответствие с целите и благосъстоянието ни.

Свързани статии

Втората таро карта е Седмица мечове. Карта, която показва кражба, предателство, измама. Възможно е да действате задкулисно към някого, мислейки си, че няма да бъдете забелязани. Хитростта и измамата няма да ви доведат до нищо хубаво, не го забравяйте.

От друга страна, таро картата показва, че е възможно вие да сте в позицията на човек, към когото има некоректно отношение. Внимавайте на кого се доверявате, за да не бъдете подведени. Някои неща може да изглеждат твърде хубави, за да са истина.

Седмица мечове може да показва, че се намирате в ситуация, от която търсите изход или да се наложи да поставите себе си на първо място. Мислете за себе си и бъдете предпазливи.

Коментирай