Седмична нумерологична прогноза за 23 – 29 септември

Разрешаваме проблемите

21.09.2024г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 23 - 29 септември.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 23 - 29 септември.Снимка: istock

Свързани статии

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Тази седмица можете лесно да започнете ново начинание или да рестартирате стар проект. Ако ви се налага да боравите с документи, проверявайте всичко много добре. Онези от вас, които имат финансови затруднения ще успеят да подобрят положението си. В любовта енергията ще бъде положителна, затова се възползвайте от нея. Повече романтика никога не е излишна, нали?

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Тази седмица избягвайте на всяка цена ненужните спорове, особено на работното ви място. Следвайте правилата и разпоредбите на компанията, в която работите, за да избегнете проблемите. В личен план също бъдете внимателни по време на обсъждане на важни въпроси с партньора ви. Недоразуменията може да увеличат дистанцията помежду ви. Промяна в отношението ви ще ви помогне да подобрите личните си отношения.

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Тази седмица трябва да бъдете много внимателни, тъй като има вероятност да изтълкувате погрешно важна информация. Това може да доведе до спор с близък приятел. Ето защо проверете всички факти внимателно. В работата може да избегнете сложна ситуация, ако не се намесвате в чужди дела и внимавате с клюките и интригите. Ще се почувствате много по-добре, ако не позволите на тези проблеми да ви засегнат. Времето, прекарано с любимите ви хора, ще ви носи приятни емоции.

Коментирай