Седмична нумерологична прогноза за 23 – 29 септември

Разрешаваме проблемите

21.09.2024г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 23 - 29 септември.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 23 - 29 септември.Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

Според нумерологичната прогноза през следващите дни не бива да имате големи очаквания и да бързате. Някои ваши планове е възможно да претърпят промени. Не пропускайте ясно да изразявате вашето мнение. Към края на периода ще се почувствате много по-щастливи и спокойни, когато всички минали недоразумения са разрешени и споделяте по-добро ниво на комфорт с половинката си. Възползвайте се от хубавите мигове заедно.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Последните дни на септември ви носят възможности за успехи и напредък. Препятствията, които преди са спъвали професионалното ви израстване, вероятно ще бъдат премахнати. Ще намерите нови приятели, които ще ви помогнат в личен и професионален план. Поставяйте си нови цели и с малки стъпки пристъпете към осъществяването им.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец   

През новата седмица ще ви бъде много по-лесно да се съсредоточите и да постигнете целите си. В личния ви живот също е възможно да се случат някои промени, но те ще се случват предимно в положителна посока. Що се отнася до финансите, нещата също ще се развиват в положителна посока за вас. Чувствате се сигурни, разбрани и обожавани.

Коментирай