Таро карта за 22 септември

Днес е един прекрасен ден за любовта според тези две карти

22.09.2024г. / 06 00ч.
Аз жената
Таро карта за 22 септември. Снимка: istock

Таро карта за 22 септември. Снимка: istock

Карта на деня – Десетка чаши.

Днес се пада интересна комбинация, защото и двете карти са десетки. Под номер 10 в големите аркани е Колелото на съдбата и подобно на него десетките в малките аркани ни подсказват, че става въпрос за някакъв цикъл без да е толкова драматично и съдбоносно, както е при Колелото на съдбата.

Десетка чаши е пълнота, тя подсказва изобилие, любов и взаимност, щастие и сбъднати мечти. Огледайте се навън, но и в сърцето си, може би за вас наистина започва такъв период.

Съвет за деня – Десетка пентакли указва, че цикълът на пълнота и блаженство, за който ни подсказват чашите, се отнася по-скоро за семейството и личните отношения. Но това са и най-важните отношения в живота ни. Помирете се с близки, ако сте в сложни отношения и обърнете внимание на любимите хора. Ако семейната ви ситуация ви притиска и задълженията са повече отколкото можете да носите, не се колебайте да поискате помощ от партньора.

Свързани статии

В работата:

Може би сте в края или началото на нов проект и ви е еуфорично и емоционално, но и малко хаотично и пълно със задължения. Постарайте се да сложите в ред нещата и направете график.

За влюбените и семейните:

Днес е един прекрасен ден за любовта според тези две карти. Бъдете с близките, споделяйте, общувайте и мечтайте. Направете всичко възможно да изградите силна и сърдечна връзка с любимите хора. Опознавайте ги всеки ден и им давайте жестове на внимание.

Коментирай