Елена Кристиано с бляскав прием в ресторант ADOR на хотел InterContinental

На невероятно италианско парти се насладиха гостите на събитието за новия брой на луксозното списание Code Life

20.09.2024г. / 11 20ч.
Аз жената

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Елена Кристиано с бляскав прием в ресторант ADOR на хотел InterContinental

Бляскаво италианско парти, организирано от собственичката на Christian of Roma Елена Кристиано и списание Code Life, събра стотици гости в престижния ресторант ADOR на хотел InterContinental на жълтите павета. Поводът за звездното събитие беше новият брой на луксозното издание, посветен на Италия.

Сред звездните посетители на приема бяха Н. Пр. Джузепина Дзара, посланик на Италия в България и претендентките за титлата Lady Universe 2024, които ще се състезават в последната галавечер на Sofia Fashion Week. Много известни личности от света на модата и красотата, включително лорд Евгени Минчев, Мария Силвестър, проф. Любомир Стойков, представители на бизнеса и медиите също бяха част от събитието.

Гостите се насладиха на класно просеко и италиански кулинарни изкушения, а украсата с лимони и зеленина добави още великолепие към вечерта.

Домакинята беше облечена в тоалет на звездите на италианската мода Долче и Габана – същият, с който позира за списанието. Изборът ѝ подчерта италианския дух на събитието и затвърди репутацията ѝ на истинска модна икона.

Събитието беше истински празник на италианската култура и стил, оставяйки незабравими спомени във всички присъстващи. Атмосферата беше допълнена от музикалните изпълнения на един от най-известните бендове на Италия Scialapopolo di Capri Gruppo Folcloristico, който донесе духа на остров Капри със своите горещи ритми и красиви италиански песни.

Коментирай