Дара Екимова с нов сингъл „Всичко ти давам“

20.09.2024г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Дара Екимова. ФОТОКРЕДИТ: АНГЕЛ ЗАХАРИНОВ

Дара Екимова. ФОТОКРЕДИТ: АНГЕЛ ЗАХАРИНОВ

За една година и половина да направиш 16 нови песни, да си ги представиш като твое много лично пространство, да го наречеш „Тази стая“ и да го приготвиш за споделяне с публиката като дебютен свой албум, генерирал предварителни продажби, с които може да се гордее всеки голям български артист.

Така Дара Екимова дръпна кариерата си толкова напред, че сега догонва себе си, пускайки сингъл след сингъл, за да даде знак за музиката и настроенията събрани в „Тази стая“, преди премиерата на албума на 4 октомври.

На дневен ред е „Всичко ти давам“, парче, което без проблем може да се класира като конкурент на „Дишам“.  Гледайте тук

По „Всичко ти давам“ Дара Екимова работи с музикалния продуцент Ангел Проданов – Ачо, като за мелодията на припева дистанционно се включва и ALMA. Във финализирането на записите участва и DJ Pancho от Blue Fox Studio.

“Тази песен е послание за светлината, която винаги намира своя път, дори в най-мрачните моменти“, разказва изпълнителката. Видеото на „Всичко ти давам“ с режисьор Жоро Пеев е омайващо продължение на концептуалния визуален модел, който Дара Екимова следва както във визуализациите на първите две песни от албума – „Ако целувам за последно“ и „Тази стая“, така и в обложката на дебютната си колекция. Момчетата от продукционния екип Sturshel също допринасят за необикновеността на видеото. Гледайте тук

Коментирай