Изберете луна и вижте каква е ролята ви в живота

Какво ви е отредено

24.09.2024г. / 14 30ч.
Мария Василева

Едва ли някой друг може да ви каже каква е вашата истинска роля в живота, но все пак, не пречи да бъдем малко по-фриволни, да се доверим на интуицията си и да видим какво ще ни подскаже тя. Изберете една картина с луна и вижте каква е ролята ви в живота. 

Луна номер 1 

Омиротворител 

Вие сте балансирана личност и сте доста „рядка порода“. Не залитате в крайности, обичате баланса и сякаш го постигате с лекота. Умеете да общувате с хора, това ви зарежда, дава ви сили и ви кара да вървите напред. Неслучайно сте предпочитана компания и всички хора се чувстват комфортно около вас.

Ако пък случайно назрее конфликт, можем да бъдем сигурни, че вие няма да сте в основата му. Вие сте миротворецът, който винаги иска да благоприятства за мира.

Единственият съвет, който бихме ви дали е да не приемате присърце всяко неразбирателство и да се спирате от участието във всеки конфликт. Така ще запазите енергията си.

Свързани статии

Луна номер 2 

Учител 

Колкото и да се опитвате да не съветвате всеки, когото срещнете, желанието за това е по-силно от самите вас. Вие искрено смятате, че знаете всичко и че вашите съвети са най-добри.

Това се приема от повечето хора, но за някои вие сте леко досадни. Вашата мъдрост е неоспорима, вашият опит също, но трябва по-внимателно да избирате хората, които съветвате.

Някои от тях изобщо няма да ви чуят и ще продължават да живеят постарому. Съветът, който бихме ви дали е да преценявате по-добре хората и да не им налагате вашето мнение на всяка цена. Това ще спести много недоразумения както на вас, така и на другите.

Свързани статии

Луна номер 3 

Будител 

Вие сте новатори, носители на новото. Макар и на пръв поглед да изглеждате странни, хаотични и дори леко разхвърляни, всъщност тайно хората искат да приличат на вас.

Всеки мечтае да може да се изрази, без да го е грижа какво мислят околните, но само вие имате нужния кураж, за да го направите. Където и да отидете, околните ви смятат за глътка свеж въздух. Способни сте да внесете настроение и свеж полъх. Способността ви да реагирате бързо на създалата се ситуация също е завидна. Това ви прави ценен кадър за всеки екип.

Съветът, който бихме ви дали е да се опитате да бъдете малко по-сговорчиви и да вниквате в нуждите на другите.

Свързани статии

Луна номер 4 

Закрилник 

Вие сте от хората, които обожават да се грижат за другите. Но смело можем да кажем, че е взаимно. Другите също нямат нищо против да бъдат покровителствани от вас. Може би това се дължи на факта, че в живота ви се е наложило да пораснете твърде рано.

Били сте отговорни в училищните си години, а сега сте такива и в работата си. Колегите ви знаят, че могат да ви се доверят и че ще свършите всяка поставена ви задача. Умеете да се налагате в колектива, но без твърда ръка.

Вие сте ръководител в сянка, при това негласен такъв. Съветът, който бихме ви дали е от време на време да се отпускате и да делегирате отговорностите на някой друг, а вие да си поемете дъх. 

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 1 час )
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 1 час )
Ne me valnuva vseki si ima izbor i na.men mi davat saveti ili idei taka da go narecem nikoi ne e dlajen da priema tolkova livnonysmihni seni si jive kak iskas a ne preyvelichavai idosni nesto kato ne ti karasva ne se opitvai da natyakavas ia jivi I oravi kvo iska ne gonpriema kato savet daje ako resia ponyakoga vav mihabeta se kazvat mnogo nest pduvas zad garba i prodaljavas nikoi na nikoi ne e dlajen ok nebivolici ne mi se cetat daje I pise no predizvikvate mnogo mindreme kaoi kak ste
отговор Сигнализирай за неуместен коментар