Седмична таро прогноза за 30 септември – 6 октомври

Постигаме баланс

28.09.2024г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 30 септември - 6 октомври .Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 30 септември - 6 октомври .Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Магьосникът и Кралица на чашите.

Първата карта в гаданието е Магьосникът. В първите дни на новата седмица за вас се отварят нови хоризонти във всички области на живота. В романтичната сфера ще има възможност за ценни срещи и искрени разговори. Бъдете готови да разгледате внимателно емоционалната страна на връзката ви. Разбира се това може да доведе до важни решения и по-силна връзка.

Свързани статии

По отношение на работата ви, картата говори за нови възможности, особено ако желанието ви е да смените работата си или да ръководите собствен проект. Моментът е подходящ да предприемете действия. Вашите идеи ще бъдат подкрепени, така че не се страхувайте да споделите мислите си.

Магьосникът ви съветва да обърнете внимание на емоционалното си състояние. Чувствата, стресът и безпокойството могат да се отразят на физиологично ниво. Включете практики за релаксация, като медитация или спортна активност. Грижата за себе си ще ви осигури ресурси за преодоляване на трудностите.

Втората таро карта в гаданието е Кралицата на чашите. Тази кралица е грижовна, състрадателна и чувствителна. Когато се появи в таро гадание, това е показател, че вие въплъщавате нейната енергия. Подкрепяте другите, като слушате със сърцето си, проявявате състрадание и се грижите дълбоко за тях. Вие сте емпатични и можете да усетите нуждите им.

Свързани статии

Кралицата на чашите показва, че сте силно интуитивни, креативни и в поток от заобикалящите ви енергии. Във взаимодействието си с другите можете лесно да разгадаете другите хора, за да добиете представа как да общувате ефективно.

Свързани статии

С тази таро карта през новата седмица, означава че бихте могли да се доверите на интуицията си и да обърнете внимание на чувствата и емоциите си. Бъдете отворени да приемате интуитивните послания, които идват към вас, било то чрез вашите сънища, медитация или визуализация.

Очаква ви период, в който можете да постигнете емоционална стабилност. По отношение на парите и любовта може да постигнете повече стабилност, ако взимате решенията си не само с интуицията си, но и с разума.

Коментирай