Изберете картина и вижте вашия скрит страх

Един забавен тест

27.09.2024г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Изберете картина и вижте вашия скрит страх.Снимка: istock

Изберете картина и вижте вашия скрит страх.Снимка: istock

Няма човек, който да не изпитва страхове. Страхуваме се как другите ще ни възприемат, ако не сме на тяхното мнение, дали се справяме добре в работата си, учението и т. н. Днес споделяме с вас един забавен тест.

Изберете една от 4-те картини и разберете от какво се страхувате в настоящата ви житейска ситуация. 

                                                     Снимки: istock

1. Страх от бъдещето

Никой от нас не знае със сигурност какво ще се случи утре, следващата седмица или след няколко месеца. Ето защо няма смисъл да се страхуваме от това, което още не е дошло. Най-малкото, за да не привличате отрицателна енергия в живота и да не потъвате в негативни мисли.

Замислете се само как е имало случаи, в които сте таили страхове за определено нещо и то не се е случило. Страхът от бъдещето само ви пречи да продължите напред.

Свързани статии

2. Разбито сърце

Вашият избор на картина разкрива, че се страхувате от това сърцето ви да не бъде разбито, когато сте в любовна връзка. Понякога дори най-идеалните и безоблачни любовни истории завършват драматично. Вярвайте обаче, че болката, от която толкова се страхувате, бледнее на фона на щастието, от което се отказвате.

Помислете на какво се дължи страхът ви? Изпитвате несигурност в себе си, нямате достатъчно самочувствие, изпитвате несигурност в партньора до себе си? Дали не носите в новите си връзки емоционален багаж от миналите?

3. Обезценяване на труда

Изборът ви на картина показва, че вероятно се намирате в ситуация, в която решавате проблеми на работното място. Вашият основен страх е, че шефовете ви ще започнат да обезценяват работата ви, няма да ви плащат повече за нея, а междувременно не сте сигурни дали ще намерите изгодно ново предложение.

Не се страхувайте да покажете стойността си като професионалист и служител, отстоявайте правата си, така че страхът да не ви пречи да вървите напред. Дори и на това работно място да не намерите заслужено признание, добрите възможности са пред вас, просто бъдете уверени.

Свързани статии

4. Страх да отстоявате мнението си

Картината, която сте избрали е показател, че вашият страх е в това да заявявате себе си. Ако сте чакали някакъв знак от вселената, то ето го – не се страхувайте да защитавате интересите си и открито да изразявате мнението си. Не забравяйте обаче да бъдете дипломатични и уважителни към другите.

Не забравяйте и че другите винаги разбират дали се страхувате, дали имате ниско самочувствие и се възползват от това. Приемат ви като слаби, страхливи. Не се поддавайте на манипулации. Неизказването на мислите, емоциите, само води до натрупване на негатив във вас.

Свързани статии

Коментирай