„Изкуството на датския начин на живот“ от Майк Викинг

Как да намерим щастието в работата и личния живот

27.09.2024г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Корица: Хермес

Корица: Хермес

За книгата

Прекарваме около една трета от живота си на работното място и ето защо е толкова важно да сме по-щастливи там. Тази книга ще ви помогне да работите и да живеете като най-щастливите хора на света!

В някои отношения датският начин на живот изглежда като утопия: датчаните се наслаждават на най-дългите летни отпуски и на най-уютните хюга зими. Но те не са щастливи само в свободното си време. Почти две трети от датчаните се чувстват удовлетворени от работата си, а петдесет процента казват, че ще продължат да работят, дори и ако спечелят от лотарията. Кои са техните тайни съставки на щастие на работното място? Можем ли и ние да живеем като тях?

Майк Викинг, любимият на всички експерт по щастието, ни споделя детайли от датския начин на живот, които да ни вдъхновят да открием как да бъдем по-щастливи на работното място. Наред с това той ни предлага съвети за малки, но ефективни промени, с които да повишим професионалната си удовлетвореност.

Очаквайте на 1 октомври 2024 г.

За Майк Викинг

Майк Викинг основава първия в света Институт за изследване на щастието през 2013 г. в Копенхаген, Дания. Освен това е сътрудник изследовател към Световната база данни за щастието и член на консултативния съвет към Политиките на Световния доклад за щастието на ООН.

Майк Викинг е консултант по въпросите на щастието и как да използваме материалното богатство за по-качествен живот. До момента е изнасял доклади в над четиресет държави, а вестник „Таймс“ го описва като „най-щастливия човек на света“.

Притежава диплома по бизнес и политически науки, работил е за Министерството на външните работи на Дания. Автор е на световните бестселъри „Малък наръчник по хюга“, „Малък наръчник по люка“, „Изкуството да създаваме спомени“ и „Изкуството на датския начин на живот“.

  • Обем: 224 стр.
  • Корична цена: 24,95 лв.
  • ISBN: 978–954–26–2391–5
  • Превод: Паулина Мичева
  • Издателска къща „Хермес“ ООД
Коментирай