Седмична нумерологична прогноза за 30 септември – 6 октомври

Очакват ни изненади

29.09.2024г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 30 септември - 6 октомври .Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 30 септември - 6 октомври .Снимка: istock

Какво ви очаква в първите дни на октомври според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в седмичната ни нумерологична прогноза за 30 септември – 6 октомври.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец  

Първата седмица на октомври ще се окаже много добра за вас като цяло, както в личен, така и в професионален план. Ще бъдете спокойни и уравновесени и именно това ще ви помогне да преодолеете всеки проблем, който ви се изпречи. Въпреки това се пазете от агресивни и конфликтни личности. Оставете напрежението, ако има такова, да отмине и не нарушавайте положителните си вибрации.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец   

През новия период е възможно не всичко да върви толкова гладко, колкото ви се иска, особено на личния фронт. Може да избегнете всякакви недоразумения, като сте много ясни в чувствата си и ги споделяте. Работата и семейните задължения може да натоварят дните ви.   Подреждането на приоритети е ключът към спокойствието през следващите дни. Отделете време за себе си и любимите ви хора.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец   

През седмицата всички проблеми, с които сте се сблъсквали в личния си живот, ще бъдат разрешени. Възможно е да има вълнуващи и интересни събития в личния ви живот. Ако сте необвързани, има шансове да попаднете на някого, към когото бързо да изпитате емоции. В работен план може да очаквате напредък, разрешаване на сложна ситуация или оферта за нова работа.

Коментирай