Седмична нумерологична прогноза за 30 септември – 6 октомври

Очакват ни изненади

29.09.2024г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 30 септември - 6 октомври .Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 30 септември - 6 октомври .Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Да бъдеш гъвкав и да се адаптираш към неблагоприятните промени в живота е ключът към преодоляването им. Това ще е вашата мантра през новата седмица. Трябва да имате предвид, че да бъдете оптимист е най-важното нещо, когато става въпрос за преминаване през трудни моменти. Определено ще получите някои изненади. Не се разочаровайте, ако не сте в състояние да контролирате ситуации, които са извън вашия контрол. 
Нещата ще се подредят за вас съвсем скоро.

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Определено октомври започва за вас с много поводи за радост. Няма да ви липсва помощ, когато става въпрос за завършване на домакинските задължения. Сериозен проблем, който е висящ от известно време, може да бъде решен. Това разбира се ще ви донесе облекчение. Ще бъдете много концентрирани върху работата си и ще успеете да изпълните всички цели.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Октомври започва положително за вас. През по-голямата част от седмицата ще бъдете в приповдигнато настроение, което от своя страна ще радва хората около вас. Очакват ви и някои промени, но те ще са в положителен аспект. Вашето внимание е насочено предимно към битови въпроси с практичен подход към парите и разходите. Очаква ви неочаквана изненада, която ще бъде прекрасна за бъдещето ви.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Vili ( преди 10 минути )
Никога във вашата нумерология не присъства дата 16 все едно не съществува. Защо така?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар