Седмична нумерологична прогноза за 30 септември – 6 октомври

Очакват ни изненади

29.09.2024г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 30 септември - 6 октомври .Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 30 септември - 6 октомври .Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

В емоционален план седмицата ще ви донесе приятни емоции. Проблемите, с които се сблъскахте през последните няколко седмици, най-накрая ще бъдат разрешени. Това ще ви осигури така необходимото чувство на облекчение и хармония. Въпреки това, ако имате любим човек до себе си, бъдете внимателни в общуването, за да не съжалявате на по-късен етап. Периодът е подходящ за пътувания, да обърнете внимание на себе си.

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Очаквайте някои важни промени в живота ви. Може да ви се наложи да вземете важно решение, което да е свързано с работа или дори с преместване на ново място. Бъдете внимателни с парите и не харчете излишно. Времето прекарано с приятели и любими хора ще ви носи радост. Внимавайте да не прекалявате с вредни храни, алкохол или преумора.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец   

В първите дни на новия месец може да направите някои промени в дома си, като закупуване на нови мебели. Възможно е и да смените местоживеенето си. Динамичен период, в който ще трябва да проявите гъвкавост.

Ако се нуждаете от помощ по даден въпрос, не се колебайте да поискате. Търсещите нова работа може да получат интересни предложения. Поддържайте позитивна нагласа. Това ще ви помага в критичните ситуации, ако има такива.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Vili ( преди 6 минути )
Никога във вашата нумерология не присъства дата 16 все едно не съществува. Защо така?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар