Събития на Театър „София“ през месец октомври

30.09.2024г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Събития на Театър "София" през месец октомври.Снимка: istock

Събития на Театър "София" през месец октомври.Снимка: istock

Докато вървят двата репетиционни процеса на „КОТКА ВЪРХУ ГОРЕЩ ЛАМАРИНЕН ПОКРИВ“ (от Тенеси Уилямс, режисьор Стайко Мурджев) и „КОМЕДИЯ ОТ ГРЕШКИ“ (от Уилям Шекспир, режисьор Маргарита Мачева) и публиката е в очакване на двете премиери, ето какви събития на Театър „София“ предстоят през октомври:

• На 1.10 (вторник), от 19:30 часа, в Théatro отсам канала ще се изиграе „ИГРИ В ЗАДНИЯ ДВОР“ от Една Мазия, режисьор Николай Поляков. Освен да се наслади на прекрасния спектакъл, публиката ще има възможност да се срещне с безкрайно талантливата Елеонора Иванова, двете нови попълнения в трупата на Театър „София“ – Даниел Кукушев и Димитър Стойнов, и гост-актьорите Денислав Маринчев и Рафаел Бижев. След края на представлението, във фоайето на Théatro отсам канала ще се състои срещата с актьорите, с които зрителите ще могат да си поговорят и да се снимат.

 • На 26.10 (събота), от 11:00 часа, в Театър „Сълза и смях“, любимото на всички деца представление, „ФЕЯТА ОТ ЗАХАРНИЦАТА“ от Катя Антонова, режисьор Елза Лалева ще се изиграе за 50-ти път! Феята Ванилия и Филип ще се появят на сцената за 50-ти път, за да зарадват най-искрената публика на Театър „София“ – децата!

• Очаквайте през октомври и обявяването на ОСМИ ЯВЕН КОНКУРС ЗА НАПИСВАНЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРСКА ПИЕСА, който Театър „София“ организира в партньорство с БТА.

Програмата на Театър „София“ за месец октомври.

ТЕАТЪРЪТ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА!

Билети могат да бъдат закупени на касата на Театър „София“ (ул. „Георги С. Раковски“ 129), както и онлайн на сайта на Театър „София“.

Коментирай