Таро карта за 6 октомври

Карта на творчеството

06.10.2024г. / 06 00ч.
Аз жената
Таро карта за 6 октомври. Снимка: istock

Таро карта за 6 октомври. Снимка: istock

Карта на деня – Императрицата – днес е ден за манифестиране и изразяване на безусловна любов, радост от живота, грижа за себе си и другите. Намираме се във високата вибрация на Императрицата или на Деметра, богинята на плодородието и на цикъла на живота и смъртта.

Карта на творчеството и раждането на бебета, идеи и добри дела. Посейте семената на това, което искате да ожънете след 9 месеца. Изключително подходящ период за практики за сбъдване на желания.

Съвет за деня – Кралица чаши е владетелката на елемента вода. На отвореното сърце, което подхранва другите и се грижи за тях. Подходящ ден за медитации, разходки и срещи със скъпи на сърцето ви хора.

Свързани статии

В работата: Днес е прекрасен ден за всички творчески професии, професии свързани с вода и грижа за другите. Останалите може да се чувстват по-отпуснати и лениви и да не са във върхова кондиция.

За влюбените и семейните: Прекрасен ден за споделяне на чувствата, за признания в любов, за предложения за брак или просто за време с любимия човек. Дори и дългите партньорства се нуждаят от споделяне на чувства и емоции. Не го забравяйте и не приемайте половинката за даденост.

Коментирай