Седмична таро прогноза за 7 – 13 октомври

Преодоляваме трудностите

05.10.2024г. / 12 07ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 7 - 13 октомври.Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 7 - 13 октомври.Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Петица пентакли и Кралица пентакли.

Първата таро карта в четенето е Петица пентакли. Когато се появи в таро четене, тази карта е показател за финансови загуби. За някои от вас това може да се прояви, че се намирате в трудна ситуация, особено що се отнася до вашата работа и материални притежания. Може наскоро да сте загубили работата си, дома си или финансовата си сигурност, което да ви кара да не се чувствате в безопасност.

Свързани статии

Вероятно и егото ви е наранено, особено след като успехът често е свързан с финансовото богатство. Предимството е, че Петица пентакли е карта от Малките Аркани с временни ефекти, което означава, че трудностите ви бързо ще отминат. Понякога тази таро карта подчертава липсата на подкрепа от други хора към вас или че вие сами саботирате своето изобилие и напредък. Вероятно се страхувате, че нямате достатъчно.

Свързани статии

За да разсеете тази енергия, потърсете доказателства за това, което имате, дори и да е много малко или на пръв поглед незначително, и изразете своята благодарност. С течение на времето положителните аспекти ще продължат да нарастват.

Втората таро карта в четенето е Кралица пентакли. Кралицата на пентаклите показва любовта си към другите, като се грижи по всякакъв начин за комфорта им. Тя също така може да работи усилено, да печели пари за домакинството, но често е и основен държител в семейството. Тя дава любовта и подкрепата си на тези, на които държи.

Свързани статии

Когато Кралицата на пентаклите се появи в четене с таро карти, това е показател, че вие въплъщавате най-добрия работещ архетип на родителя. Вие се грижите за семейството и домашните си задължения, като същевременно изкарвате прехраната си и създавате финансово изобилие. Но Кралицата на пентаклите предполага, че за вас е важно да живеете независимо, със стабилни доходи и с достатъчно време и пространство, за да се грижите и за близките си. Може да се опитвате да постигнете по-добър баланс между личния и служебен живот, давайки всичко от себе си и в двете области.

Свързани статии

Кралицата на пентаклите представлява просперитет и сигурност. Кралица пентакли ви напомня да се съсредоточите върху създаването на спокоен и балансиран живот за себе си. Бъдете находчиви и практични, като се справяте с проблемите, когато възникнат, като използвате прости решения, които решават проблема с минимални усилия.

Коментирай