Седмична нумерологична прогноза за 7 – 13 октомври

Интересна седмица

04.10.2024г. / 12 14ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 7 – 13 октомври.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 7 – 13 октомври.Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец   

През следващите дни е възможно да получите съвет от неочаквана страна, може би дори непознат, който ще донесе положителни промени в живота ви. Не се страхувайте от промените, тъй като те ще доведат до успехи в дългосрочен план. Ако има казуси, които налагат да се допитате до експерти, не се колебайте да го направите.

Не забравяйте да не се разочаровате, дори ако не видите резултатите веднага. Юпитер преминава в ретроградно движение, което може да забави някои дела, но ще ви покаже как да постигнете успехи.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Не възлагайте всичките си надежди и неотложни планове на следващите дни. Почакайте, помислете и наблюдавайте. Седмицата може да ви предложи някои оферти за подобряване на финансовото ви състояние, като нова и по-доходна работа, допълнителен ангажимент. Избягвайте рисковите инвестиции и хазарта. Някои от вас може и да планират пътуване зад граница в близко бъдеще.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец    

Тази седмица ще бъдете център на вниманието. Ще впечатлите хората с чара си и ще създадете много нови контакти, които да се окажат полезни за вашата работа.

Тъй като периодът ще е динамичен, добре е да не се претоварвате и да обръщате внимание на здравето си. Обученията започнати през следващите дни ще доведат до успехи на по-късен етап. Любовта също ще ви радва!

Коментирай