Лиса Мари Пресли и Аля Милушева си родиха още бебета

14.10.2008г. / 15 19ч.
Аз жената
Лиса Мари Пресли и Аля Милушева си родиха още бебета

Както преди два-три дни съобщиха много средства за масово осведомяване, наричани сега за краткост медии, дъщерята на Елвис Пресли – 40-годишната Лиса Мари Пресли, родила през тази седмица две момичета. Да са й честити, живи и здрави!

Ние пък от az-jenata.bg можем да Ви съобщим, че прочутата дизайнерка на висша мода Аля Милушева, роди момченце на 12 октомври 2008 г. На раждането акушира д-р Валентин Николов, който проследи и нейната бременност.

Голямата радост на дизайнерката споделиха съпругът й Денис Димитров и сестричката на малкия Борис – Ванеса. Последният, поне засега, член на семейството на талантливата дизайнерка се роди със секцио. Веднага след раждането бяха замразени стволови клетки от пъпната връв на детето. Процедурата по извличане, замразяване и съхраняване на стволови клетки продължава да бъде модерна и предпочитана услуга от родители, които искат да инвестират в бъдещото здраве на своите новородени деца.

Аля работеше до последните мигове на бременността си. За почитателите на марката, за която работи, тя е подготвила уникална изненада, която ще бъде ясна до няколко дни.

Честито на Аля и от екипа на az-jenata.bg!

Световни звезди участваха в новата колекция “Sin City” пролет-лято 2009

* * *

Какво представляват стволовите клетки
Стволови клетки – видео поглед
Стволови клетки - защо и как
Стволовите клетки
Отново за стволовите клетки

Коментирай