Галакси Инвестмънт Груп с награди за луксозно строителство

Двоен приз за компанията в категориите „Луксозен градски хотел“ за Хилтън София и „Луксозно жилищно строителство“ за Royal Garden в Пловдив

07.10.2024г. / 09 25ч.
Аз жената

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: Хилтън.

Снимка: Хилтън.

Галакси Инвестмънт Груп затвърди лидерската си позиция в луксозния сегмент на недвижимите имоти у нас, след като добави поредните статуетки към богатата си колекция с престижни отличия. Този път инвестиционната компания беше отличена на LUXURY Property AWARDS 2024 в категориите „Луксозен градски хотел“ – за петзвездния Хилтън София и „Луксозно жилищно строителство“ – за реализацията на емблематичния комплекс Royal Garden в Пловдив.

Така Галакси Инвестмънт Груп за пореден път демонстрира своя ненадминат усет за създаване на луксозни проекти, отговарящи на най-високите международни стандарти.

Приемаме отличията като признание за дългогодишните ни усилия в развитието на луксозния сегмент на недвижимите имоти у нас. Галакси Инвестмънт Груп се стреми да създава не просто сгради, а емблематични проекти, които обогатяват градската среда и предефинират представите за лукс и комфорт. Хилтън София е безспорно доказателство за постиженията ни, а петзвездното качество, реализирано в хотелския сегмент, пренасяме и в жилищните си проекти, какъвто е отличеният Royal Garden. Именно този подход отразява основната философия на компанията ни – да формираме пространства, които вдъхновяват и надминават очакванията на хората, насърчавайки благополучието, комфорта и социалното взаимодействие“, споделиха от мениджмънта на Галакси Инвестмънт Груп.

Напълно обновеният Хилтън София предоставя изключително изживяване, пренасяйки гостите в свят, където природата се слива с модерния дизайн. Реализацията на проекта е базирана върху мотото „Парк в хотела и хотел в парка“. За да подсили връзката с природата, екстериорът на хотела е обогатен с впечатляващи вертикални зелени стени, които хармонично допълват съществуващата паркова среда. Този подход се пренася и в интериора, където цялостната концепция е съсредоточена върху присъствието на зелените пространства наоколо. Така още с влизането си в хотела, гостите се потапят в обгръщащо усещане за спокойствие и уют, благодарение на внимателно подбраните природни елементи – внедрени във всеки аспект на интериора.

Кулминацията на това преживяване е напълно новият панорамен етаж на Хилтън София с 11 премиум стаи. Сред тях се открояват четири първокласни апартамента – проектирани, за да задоволят нуждите и на най-взискателните гости. Разположени на новия 10-и хотелски етаж, те съчетават елегантност и комфорт, предлагайки панорамен поглед към града. Президентският апартамент пък е перлата в короната сред тях. Със своята 270-градусова гледка към цяла София той е място, което ще остави всеки посетител без дъх.

Освен с обновената си база за настаняване, едноименният хотел може да се похвали и с разнообразни пространства за събития, които отговарят на изискванията дори и на най-взискателните гости. Хилтън София е първият хотел от веригата в Европа, който представя най-новата си концепция Arcadia Meetings, поставяйки нов стандарт за тяхното провеждане. Той разполага с 13 мултифункционални зали от най-ново поколение, които безпроблемно съчетават изисканост, функционалност и грижа към околната среда. В тях могат да бъдат провеждани разнообразни бизнес и лични събития с различен капацитет, предлагайки уникална комбинация от модерни удобства и устойчиви практики. Впечатляващата бална зала „Мусала“ с панорамна гледка към Южния парк и Витоша е място за големи мероприятия до 400 човека, конферентната зала „Руен“ може да предложи гъвкави варианти за оформление на пространството, а зала „Черни Връх“ е с прилежаща тераса от 200 кв. м и с гледка към парка, която може да разнообрази всяко събитие и да добави нови концептуални идеи за неговото провеждане. Освен залите за конферентни мероприятия, хотелът предлага напълно нов Executive Lounge, където гостите могат да се насладят на ексклузивни услуги в спокойна и елегантна атмосфера.

След мащабната реновация Хилтън София може да се похвали и с двата най-нови бранда на световната верига – раят за любителите на миксологията Regale Bar & Terrace и гастрономическото бижу – ресторант OXBO.

Вторият отличен проект на Галакси Инвестмънт Груп в тазгодишното издание на конкурса е Royal Garden. Този забележителен жилищен комплекс предоставя вълнуваща възможност за спокоен и модерен начин на живот, съчетавайки елегантен дизайн, функционалност и съвременни удобства в неповторим баланс. Комплексът е разположен в квартал „Отдих и култура“ на Пловдив. Силно изразената паркова среда, близостта до Гребна база, новата инфраструктура и наличието на разнообразни градски удобства превърнаха локацията в една от най-предпочитаните в града под тепетата.

Royal Garden се реализира в три самостоятелни етапа, като през юни 2024 година беше завършен вторият етап на проекта. Концепцията му се основава върху създаването на приятна и балансирана архитектура, обединяваща изчистени форми и натурални тонове, индивидуални архитектурни елементи и големи стъпаловидни тераси.

Комплексът разполага със луксозни и комфортни жилища, които се отличават с отлични разпределения – проектирани така, че да доставят на живеещите в тях простор, светлина и удобство. На горните етажи на сградите са позиционирани премиум апартаменти с обширни частни тераси, които предоставят чудесни гледки към тепето Младежки хълм и планината Родопи, създавайки усещане за ексклузивност и връзка с природата – изключителна привилегия за живота в градска среда.

Жилищният парк гарантира не просто комфорт на обитаване, а преди всичко една здравословна, енергоефективна и безпроблемна експлоатация на имота във времето. Висококачествените материали и сградни системи отговарят на най-високите стандарти за луксозно градско строителство и са гаранция за устойчивост, комфорт и безпроблемна експлоатация на проекта във времето.

Royal Garden е комплекс от затворен тип, предлагащ множество удобства, които допълват уредения начин на живот на съвременния градски човек. Сред тях са красива и целогодишно поддържана градина с обособен детски кът за игра, 24-часова охрана, видеонаблюдение, система за контрол на достъпа, професионална поддръжка и управление, подземен паркинг с паркоместа и гаражи, както и места за зареждане на електромобили.