Папи Ханс с нов хит – „Песен за нея“

08.10.2024г. / 12 38ч.
Михаела Лазарова
Папи Ханс с нов хит - "Песен за нея“.Снимка: Virginia Records

Папи Ханс с нов хит - "Песен за нея“.Снимка: Virginia Records

През последните години Папи Ханс се доказа като един от най-дейните и талантливи артисти у нас, а днес на всяка втора стена в социалните мрежи се среща едно и също – новата му – „Песен за нея“.

Това е четвъртият сингъл подред, който Папи разкрива от предстоящия си студиен албум – „Цветовете на тъгата“. „Песен за нея“ е отново на любовна тематика, но за разлика от повечето балади, тази разказва много конкретна история, която те хваща и принуждава да изслушаш докрай още с първия ред – „Помня как на светофара каза ми: „Ей тук ме остави“.

„Песен за нея“ е посветена на момиче, което е било част от живота на певеца, но с което той вече не общува. Новият му проект успява да натъжи и усмихне едновременно, като изповед, в която Папи се връща назад към стари времена.

Припевът на песента внезапно се превърна в химн на всички момичета със силен характер и стана хит още преди месец и половина, когато изпълнителят сподели клип с този откъс от негов препълнен концерт.

Дали е пеещ поет или пишещ певец, едно е ясно – Папи успя отново да бръкне в сърцата на тези, които имат такива, и отново зададе въпроса – дали онова момче, което някога изпя песента за кекса, няма да се окаже поет на нашето време? Предстои да разберем. А дотогава, слушаме „Песен за нея“.

Официалната аудио и видео премиера на „Песен за нея“ е днес, 8 октомври, във всички дигитални платформи и YouTube канала на Папи Ханс.

Коментирай