Седмична таро прогноза за 14 – 20 октомври

Постигаме удовлетворение

12.10.2024г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 14 - 20 октомври.Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 14 - 20 октомври.Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Императорът и Деветка чаши.

Първата карта в таро четенето е Императорът. Тази карта предполага, че приемате тази бащинска роля (независимо дали сте мъж или жена), осигурявайки семейството си и защитавайки любимите си хора.

Императорът представлява могъщ лидер, който изисква уважение и авторитет. Статусът, властта и признанието са от съществено значение за вас и вие се чувствате най-удобно в лидерска роля. Имате ясна визия за това какво искате да създадете и как да организирате хората около вас.

Свързани статии

Императорът отразява система, обвързана с правила и разпоредби. Умеете да създавате ред, научили сте много в живота, вероятно сте и добре образовани. 
Вероятно работата ви е мениджър в компания, учител, треньор и т. н. които изискват авторитет и водене на хората.

В таро четене тази карта може да показва, че ще се наложи да защитавате постигнатото, себе си, позицията си, но и да повишите мотивацията си.

Свързани статии

Втората таро карта – Деветка чаши, показва емоционална реализация, щастие и удовлетворение. Когато тази карта се появи в четене на таро, тя показва, че сте доволни от всички аспекти на живота си – взаимоотношения, работа, начин на живот и т. н. Радвате се на изобилието, което имате. Деветка чаши бива наричана картата на желанията.

Свързани статии

Ако сте заявили някакви желания, работили сте в посока постигането им, то може скоро те да се осъществят. Но не забравяйте да оцените хубавото в живота си, което имате. Това ще ви помогне да засилите чувството си на удовлетворение и способността си да привличате това, което желаете. Така действа Законът за привличането. Бъдете търпеливи и оценявайте положителни неща в живота си.

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай