Тест: Каква домакиня сте?

Един забавен тест

10.10.2024г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Тест: Каква домакиня сте?.Снимка: istock

Тест: Каква домакиня сте?.Снимка: istock

Съвременната домакиня има куп задължения, освен грижата за дома и семейството. Тя е динамична, модерна, грижи се за себе си, развива се като личност, постига успехи. Като каква домакиня бихте определили себе си?

Ако пък ви е любопитно какво би показал нашият забавен тест, изберете си една картина и вижте резултата. 

1. Кулинарията е вашата страст

Вие сте от онези домакини, които умеят да създават домашен уют и полагат много усилия всеки член на семейството и гост да се чувства добре, удобно и безопасно.

Може да не разбирате от водопровод и умни домашни джаджи, но за вечеря винаги има хубава домашна храна, приготвена от вас за любимите ви хора. Обичате да декорирате масата, на която се храните с ароматна свещ, малка ваза с цветя или тематична декорация, особено ако е празник или имате личен повод за празнуване.

Свързани статии

2. Вие сте примерна домакиня

За вас може да се каже, че наистина сте примерна домакиня. Стремите се в дома ви всичко да е подредено по шкафовете, етажерки, посудата и чиниите да искрят от чистота, няма прах дори зад шкафовете.

Обичате да чистите и след това да се наслаждавате на резултатите от труда си. За гостите ви винаги е приятно да ви посетят.

Свързани статии

3. Домакиня, която обича релакса

Обичате реда и чистотата в дома си, но определено не сте готови да робувате на парцала. За вас домът е място за почивка, там където се чувствате сигурни, спокойни и обичани, а не втора работа, която изисква от вас нонстоп да готвите, да се занимавате с гладене, пране.

Чувствате се хармонични и спокойни, когато сте сами със себе си. И ако гостите намекнат, че е време да си тръгват, това не ви притеснява много. В крайна сметка не те живеят тук, а вие. Понякога има лек хаос в дома ви, но бързо успявате да се справите с него и да въдворите ред. Някои от вас вероятно са се доверили и на почистваща фирма за хигиената в дома си.

Снимки:istock

Свързани статии

Коментирай