Седмична нумерологична прогноза за 14 – 20 октомври

Възможни са конфликти

13.10.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Нумерологична прогноза за 14 - 20 октомври .Снимка: istock

Нумерологична прогноза за 14 - 20 октомври .Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Новият период ви носи изненади от неочакван гост. Това ще бъде положително изживяване за цялото ви семейство. В случай, че ви се налага да подпишете някакви документи, внимателно прочетете това, което ви се дава, за да избегнете рисковете. Тази седмица за някои от вас се очертава служебно пътуване, докато за други личен повод за празнуване.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Тази седмица ще бъде блестяща за повечето от вас, що се отнася до кариерата. Някои може дори да помислят за преместване в друг град в светлината на отлична професионална възможност. Това очевидно ще доведе до някои трудности, но не се поддавайте на негативни мисли, тъй като тази промяна е за добро. Хранете се здравословно и спортувайте редовно, за да поддържате тялото и духа си в баланс.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец 

В случай, че някой в близките или служебните ви кръгове се е опитал да ви навреди по един или друг начин, събитията така ще се развият за вас, че ще спечелите. Важното е вие да не се забърквате в клюки и интриги. Проблемите, с които се сблъсквате в професионален план в началото на седмицата, ще бъдат решени с наближаването на уикенда. Най-добрият начин да се противопоставите на всичко е да останете спокойни и да оставите нещата да се наредят от само себе си.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 час )
sas kolegi nemam nedarazomeniya bliskite da vnimavat sas slovata ako ne iskat drazgi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар