Седмична нумерологична прогноза за 14 – 20 октомври

Възможни са конфликти

13.10.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Нумерологична прогноза за 14 - 20 октомври .Снимка: istock

Нумерологична прогноза за 14 - 20 октомври .Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

Възможно е новият период да ви изправи пред някои предизвикателства, които да са неочаквани за вас и да изискват повече усилия за преодоляването им. В личен план се пазете от конфликтни ситуации и не се поддавайте на манипулации, но и не си позволявайте да манипулирате другите. Ситуацията ви ще се подобри, просто имайте търпение. Сега е подходящият момент за започване на нов бизнес, ако имате такива намерения.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Период на промени ще бъде новата седмица. Възможно е да се наложи да направите някои важни избори. Промените може да са свързани или с нова работа, или с преместване в нова къща. Това ще доведе до някои разходи от ваша страна. Някои от вас ще получат финансова помощ от позната жена. Възможно е и вашият партньор да ви помогне. Повод за радост ще са моментите прекарани с приятели и близки.

Свързани статии

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец   

Това е много положителен период за вас в почти всички сфери на живота ви. Всички проблеми, които ви измъчваха през последните няколко седмици, в крайна сметка ще се разрешат. Ще успеете да подобрите и доходите си. Няма да сте уязвими и ще разказвате решенията спокойно и уверено. Въпреки това, не се хвалете, тъй като не всеки ще се зарадва на успехите ви и новите ви идеи. Започнатите проекти ще доведат до успехи.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 час )
sas kolegi nemam nedarazomeniya bliskite da vnimavat sas slovata ako ne iskat drazgi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар