Седмична таро прогноза за 21 – 27 октомври

Енергията около нас се подобрява

19.10.2024г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 21 - 27 октомври.Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 21 - 27 октомври.Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Асо Пентакли и Звездата.

Първата таро карта е Асо пентакли. В таро четене тази карта представлява началото на нещо ново. Развиване на възможности и потенциал. Новото начало може да е свързано с финанси, богатство, кариера, физическо здраве и проявление на вашите цели. За някои това може да се прояви като покана за нова работа, неочаквана сума пари, нов бизнес или инвестиционна възможност.

Свързани статии

Каквото и да е, Асо пентакли е положителна карта, която предвещава усещане за просперитет и изобилие в живота ви. Но не си мислете, че всичко ще получите наготово. От вас зависи дали ще имате повод да се чувствате добре или не.

Имате „зелена светлина“, затова е важно да сте дейни, да проявявате себе си, да вярвате, че можете да постигнете целите си. Идеи са готови да се превърнат в нещо реално.

Но таро карта Асо пентакли също символизира богатство и в любовен план, изобилие във всички области на живота.

Свързани статии

Втората таро карта в седмичното четене е Звездата. Тъй като Звездата следва картата Кула в таро, тя идва като добре дошла отсрочка след период на разрушение и смут. Вероятно сте преминали през много предизвикателства, били сте водени от ограничаващи вярвания.

Таро карта Звездата ви носи подновена надежда, вяра и усещане, че сте наистина благословени от Вселената. Навлизате в спокойна, изпълнена с любов фаза от живота си. Това ще ви позволи да постигнете психическа стабилност и по-задълбочено разбиране както за себе си, така и за другите около вас.

Също така ще имате възможността за личен растеж, защото Вселената не ви е забравила. Сега е моментът да си позволите да мечтаете, да премахнете всички ограничаващи вярвания, заблуди и да сте отворени за нови идеи и растеж.

Свързани статии

Коментирай