Седмична нумерологична прогноза за 21 – 27 октомври

Възможни са напрежения

20.10.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 21 – 27 октомври.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 21 – 27 октомври.Снимка: istock

Свързани статии

Свързани статии

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец 

Периодът носи известно напрежение, което може да ви направи по-стресирани и раздразнителни. Ще бъдете много капризни, което ще повиши и риска от разногласия с хората около вас.

Най-добрият начин да се противопоставите на стреса е да медитирате, да спортувате, да се отдадете на приятни занимания. Ще бъде важно да намерите баланс в емоциите, за да не навреди това на здравето ви.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец    

Трудностите, с които се наложи да се справите през последните няколко седмици, вече отминават. Тези от вас, които искат да започнат собствен бизнес и са чакали подходящото време, могат да продължат с идеите си. В работен план ще бъдете оценени и това ще ви донесе удовлетворение, а за някои и покачване на доходите.

Ако имате възможност да пътувате в чужбина, не се отказвайте от нея, тъй като това може да е ключът към бъдещия ви успех или към добре прекарано време, което ще ви зареди с положителни емоции.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец  

През новия период ваши конкуренти и недоброжелатели може да се опитат да действат срещу вас, но Вселената ще ви помогне да се справите. Дори не е необходимо да правите нищо срещу тях. В началото на седмицата може да имате малко проблеми, но това е временна фаза и скоро ще премине. Просто бъдете търпеливи и не се отчайвайте, тъй като това само ще влоши ситуацията. Използвайте дните, за да прекарате известно време със семейството си и да се отпуснете у дома и с приятни занимания.

Коментирай