Седмична нумерологична прогноза за 21 – 27 октомври

Възможни са напрежения

20.10.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 21 – 27 октомври.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 21 – 27 октомври.Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец   

Сдържайте нрава си, в противен случай това може да доведе до ненужни спорове със семейството ви. В края на седмицата може да решите да отидете на кратко пътуване с близки или приятели. Периодът е подходящ за започване на обучения, промяна в начина на хранене към здравословен, спортна активност. Ще имате възможността да създадете и ценни контакти, които може да се окажат полезни по отношение на работата ви и не само.

Свързани статии

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец    

Положителна седмица за вас, особено що се отнася до професионалния ви живот. Това е много благоприятен период за всичко, било то и за брак или годеж. Ако се чувствате неспокойни по някаква причина, това може да е просто реакция на стрес и скоро ще отмине. Успехи няма да ви липсват, но бъдете внимателни с кого ги споделяте. Същото важи и за идеите, които все още не сте осъществили, но имате такова намерение.

Свързани статии

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец    

Възможни са някои недоразумения както в работата, така и у дома. При някои от вас може да се проявят спорни ситуации с роднини. Не се поддавайте на изблици на гняв, а оставете ситуацията да се охлади, за да може да се намери решение на този проблем.

Отдаде ли ви се възможност да пътувате, не я пропускайте. Среща със стар приятел ще ви зареди с положителни емоции.

Коментирай