Венера в Стрелец на 17 октомври – внимаваме как харчим

Добре е да внимаваме и със заемите

17.10.2024г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Венера в Стрелец на 17 октомври - внимаваме как харчим.Снимка: istock

Венера в Стрелец на 17 октомври - внимаваме как харчим.Снимка: istock

На 17 октомври планетата на парите, красотата и романтиката – Венера, преминава в знака на зодия Стрелец. В този огнен знак тя ще остане до 12 ноември, внасяйки в живота ни блясък и изобилие. Периодът е богат на възможности, вдъхновение по отношение на романтиката, но и на финансите. 
Венера в Стрелец може да ни подтикне да инвестираме.

Тъй като този транзит може да ни направи твърде оптимистични в тази посока, ще бъде важно да не бързаме, да не харчим излишно и да премисляме рисковете, когато влагаме парите си в нещо. Много е важно да не се поддаваме на хазартни дейности, тъй като рискът да загубим е голям.

Свързани статии

Също така, ако някой ни поиска пари назаем, дори и това да е близък приятел, ще е много съществено да уговорим всички условия с него, когато планира да възстанови заема ни. Би било добре да се сключи споразумение, договор, тъй като Венера в Стрелец може да се окаже загуба на пари за нас, благодарение на щедростта ни.

Също така внимаваме как харчим за удоволствия, вкусна храна и т. н. 

С този транзит имаме възможността да се фокусираме върху настоящето ни, а не върху бъдещето.

Този астрологичен транзит ни подтиква да се съсредоточим върху това кой иска да бъде с нас и връзките в любовта, които са лесни. Въпреки това ще търсим загадъчното, повече романтика, сексуални удоволствия както с нови партньори, така и във вече установени връзки.

Свързани статии

До 11 ноември може да ни се отдаде възможността да се свържем с хора, които ще изиграят съществена роля в нашето бъдеще. Това е време за вземане на съдбовни решения за връзка.

На 28 октомври Венера в Стрелец квадратира с ретрограден Сатурн в Риби, ограничавайки разходите ни и потискайки емоциите ни. Нашата увереност може да се разклати, затова би било добре да направим нещо хубаво за себе си.

На 3 ноември Венера в Стрелец се противопоставя на ретроградния Юпитер в Близнаци, засилвайки нашите желания. Късметът е с нас, правейки нещата да изглеждат по-достъпни от всякога. Но също така ще успеем и да „излекуваме минали рани“.

Около 9 ноември е възможно да сме по-емоционални, тъй като Венера в Стрелец аспектира ретроградния Нептун в Риби. Има риск лесно да се доверяваме на другите, да харчим пари, без да мислим мъдро, или да влизаме във взаимоотношения. Трябва да внимаваме много с решенията, които взимаме.

По време на транзита може и да бъдем вдъхновени да обновим визията си, прическата, да се грижим по-добре за тялото си.

Свързани статии

Коментирай