Седмична таро прогноза за 28 октомври – 3 ноември

Грижим се за себе си

26.10.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 28 октомври – 3 ноември.Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 28 октомври – 3 ноември.Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Седмица пентакли и Императрицата обърната.

Първата карта в таро гаданието е Седмица пентакли. Когато тази карта се появи в таро четене, гледайте на нея като на покана да се отдръпнете, за да погледнете на случващото се в живота ви като на по-голямата картина. Празнувайте това, което сте създали, и оценете напредъка си досега. Ако погледът ви е в посока на планиране на бъдещето, таро карта Седмица пентакли ви насърчава да погледнете в дългосрочен план и да прецените къде най-добре можете да инвестирате времето и енергията си за постигането на максимални резултати.

В случай, че в последните няколко месеца сте работили усилено, то начинанието е близо до своята кулминация. Бъдете сигурни, упоритият труд ще ви се отплати. Възможни са дори финансови награди.

Свързани статии

От друга страна тази таро карта може да е показател и за разочарование с бавни резултати. Бъдете търпеливи и оценявайте напредъка, който сте постигнали до този момент. Фокусирайте се върху настоящето и правете каквото можете с това, с което разполагате.

Втората таро карта е Императрицата обърната. Обърната Императрицата ни насърчава да направите любовта и грижата за себе си приоритет. Сега е моментът да се съсредоточим върху себе си, особено ако сме се радвали за другите и сме пренебрегвали своите нужди. Време прекарано сред природата, среща с приятели, отдаване на хобита, спорт, здравословно хранене и т. н.

Свързани статии

Таро карта обърнатата Императрица може да подсказва и за наличието на творчески блокаж, особено ако ви се налага да измислите нещо ново, да изразите себе си творчески. Тази таро карта се появява в таро четене и за да ви напомни да не бъдете твърде критични към себе си. Фокусирайте се върху хубавото, грижата за комфорта ви и така ще дадете път на творческата и положителна енергия към вас.

Коментирай