Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември

Избягваме конфликтите

27.10.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември.Снимка: istock

Какво ви очаква според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в седмичната ни нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец 

В последните дни на октомври и първите на ноември ще видите много промени в живота си. Тези промени може да се изразяват или като нова работа, или преместване в нов дом. Ако ви се налага да правите ремонт, дори и да не се нанасяте в ново жилище, подгответе се за някои разходи. Въпреки че седмицата ви ще е динамична, емоциите ще са положителни за вас поне през повечето време.

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец 

Възможно е да ви посети неочакван гост. Семейството ви ще има хубави поводи да празнувате. Ако ви предстои да подписвате някакви документи, много внимателно ги прочетете. Седмицата е подходяща за започване на обучения, планиране на пътуване. В работен план са възможни промени, но те ще бъдат с положителен отзвук за вас.

Свързани статии

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец 

Тази седмица сделка, която звучи твърде добре, за да е истина, вероятно е такава. Дайте си повече време, за да проучите добре всичко, което ви вълнува. Влиянието на Марс прави тази седмица подходящо време за финанси. Има вероятност да получите възможност за допълнителни доходи, но отново проверете информацията добре. Избягвайте ненужните рискове и хазартни дейности. Времето прекарано с любими за вас хора ще ви зареди с положителни емоции.

Коментирай