Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември

Избягваме конфликтите

27.10.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември.Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец  

Влиянието на Юпитер ще ви накара да искате да вземете някои важни решения и те могат да бъдат както лични, така и професионални. Възможно е да се наложи да завършите някои задължения, които няма да могат да бъдат отменени. Уверете се, че сте обмислили правилно всичко, преди да вземете каквото и да е решение, без значение дали се отнася до личния живот, до работа или друго.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец  

Седмицата ще бъде отлична за вас според нумерологичната прогноза. Възможно е да получите наследство или парична печалба, бонус, повишение на заплатата.

Ще бъдете креативни в работата, но и у дома и вашите усилия ще бъдат оценени. Малко по малко ще виждате началото на осъществяването на някаква ваша цел. Бъдете търпеливи и дейни и не прибързвайте в нищо.

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Ако сте дали пари назаем на някого, има вероятност да ви бъдат върнати. Седмицата е подходяща за разрешаването на проблем, на който търсите решение от дълго време. Поводи за радост ще имате, но не бързайте да се хвалите с хубавото в живота ви. Внимателно подбирайте хората, на които споделяте. Пазете се от клюки и интриги.

Коментирай