Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември

Избягваме конфликтите

27.10.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември.Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 28 октомври – 3 ноември.Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец    

През следващите дни бъдете много внимателни и не давайте обещания, които не можете да гарантирате, че ще изпълните. По-добре е да не се ангажирате с нещо, отколкото да разочаровате някого по-късно. В работен план са възможни някои напрежения. Стойте далеч от ситуации, които не ви засягат пряко. Може неволно да попаднете в сериозен конфликт.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец     

Поддържайте баланс между работа и семейство или това може да доведе до обтегнати отношения с близките ви. Колкото и усилия да положите в работата си, няма да сте доволни от резултатите. Такава е енергията през следващите дни. Затова обърнете внимание на комфорта си, не очаквайте бързи резултати и следвайте целите си. Всичко ще се подреди съвсем скоро.

Свързани статии

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец     

Тази седмица поддържайте спокойствие у дома, за да избегнете всякакви кавги или разногласия. Бъдете внимателни с близкия ви кръг от хора. Възможно е близък човек да се опита да ви предаде. Не бъдете импулсивни, когато става въпрос за вземане на решения. Отдайте се на любимите ви занимания, това ще ви поддържа позитивни.

 

Коментирай