„България Еър“ организира нов Ден на отворените врати за кабинен екипаж през ноември

Посетителите може да се запознаят с работата на кабинния екипаж на 11 ноември от 10:00 часа

25.10.2024г. / 15 58ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria Air.

Снимка: Bulgaria Air.

След успешно проведените две инициативи през септември и големият интерес от страна на младите хора, националният авиопревозвач организира още един Ден на отворените врати за кабинен състав, който ще се проведе на 11 ноември от 10:00 часа в централата на „България Еър“ в София на бул. „Брюксел“ №1.

Всички амбициозни мечтатели и почитатели на авиацията, които искат да получат летящ старт на кариерата си в облаците и се включат в събитието, ще имат възможност да почерпят опит от инструктор и старша стюардеса, както и да разберат от първо лице какво е чувството офисът ти да се намира на 10 000 метра над земята.

В Деня на отворените врати в понеделник /11.11/ ще бъдат представени и свободните позиции за стюарди и стюардеси в състава на авиокомпанията. Те ще имат възможност да работят в изключително комфортни условия на борда на новите и модерни самолети Airbus A220. Избраните кандидати ще получат и безплатни обучения, чрез които да добият нужната професионална квалификация и да се присъединят към екипа на националния превозвач.

Пълните условия за свободните работни позиции за членове на кабинния екипаж, както и сроковете за кандидатстване може да видите в раздел „Кариери“ на официалния сайт тук: https://www.air.bg/bg/za-bylgarija-er/karieri. Включете се в екипа на „България Еър“!

Коментирай