Елица Тодорова пее вързана за орбитрон в новия им клип със Стоян Янкулов

24.10.2008г. / 10 38ч.
Аз жената
Елица Тодорова пее вързана за орбитрон в новия им клип със Стоян Янкулов

Музиката и текстът на новата песен Космос са изцяло дело на Елица и Стоян. Тя съдържа характерните за тях етно джаз елементи, барабани и специфични срички, измислени от дуета.

За снимките Елица поръчва от Хонг Конг два меча с червен и син цвят, прототипи на лазерните мечове, които са познати от Световната сага Междузвездни войни. Мечовете са от специална лимитирана серия, която вече е изчерпана и е създадена специално за почитателите на фантастичната тематика. В Космос дуетът свири не с палки от дърво, а със самите лазерни мечове върху барабаните.

Екипът на режисьора Васил Стефанов изработи специално за снимките декор, който наподобява космически кораб. Както и табло, и игра с пулове, които се задвижват от вътрешната сила на музикантите. Докато пее, Елица е завързана и се върти на специален екстремен уред Спейс тренажор, който се върти и тренира вестигуларният апарат. Орбитронът е уред на който тренират космонавтите непосредствено преди излитане в Космоса.

Видеоклипът е осъществен с любезното съдействие на бизнес дамата Лили Червенякова.

Премиерата за България се състоя на 21 октомври 2008 г. от 20ч. с нестандартно и оригинално представяне на Терминал 2 на Летище София. Всеки гост получи по един специален подарък, а именно DVD с клипа Космос.

Ексклузивно клипът ще се върти по MAD TV .

Събитието уважиха Лили Червенякова, Арабел Караян, режисьорът на клипа Васил Стефанов, Руши Видинлиев, Таня Илиева, Дичо, Марияна Попова, Астор, журналисти, близки и приятели на дуета.
Специален гост: Мирослав Иванов – китара
Режисьор: Васил Стефанов
Дизайн облекла: Demobaza
Продуцент: Drumboy records

* * *

Елица Тодорова – комикс героиня!
Елица флиртува с африканци
Художествената ни гимнастика си търси богати спонсори

Коментирай