Откри се нов детски комплекс в центъра на София

27.11.2008г. / 15 24ч.
Аз жената
Откри се нов детски комплекс в центъра на София

С шумно парти за малчуганите на 26-ти ноември беше отбелязано откриването на магазините, събрали всичко за децата под един покрив. Манекени, архитекти, художници бяха само част от превъплъщенията на учениците от 3А клас на 134 СОУ “Димчо Дебелянов” и първите деца, които дойдоха заедно с родителите си в новия детски комплекс “Халивуд” в сутерена на Централни хали.

Много изненади и игри радваха малките гости. Вкусната торта на петата по ред сладкарница открита в центъра, изчезна за броени минути.

В новия детски комплекс за удобство на родители и деца на едно място могат да бъдат открити богат избор от маркови детски дрехи и обувки, книжарница, детски фризьорски салон, лакомства в детската сладкарница, аудио и видео продукти за деца, видео игри и плейстейшъни, огромно разнообразие от играчки, карнавални и парти аксесоари. Плановете на мениджърския екип на Централни хали включват организирането на различни образователни и развлекателни събития, които да дадат възможност за повече общуване между деца и родители и да помогнат за разкриване на истинските таланти на всеки малчуган.

* * *

Да поканим децата да четат повече
Виж, чуй, разкажи за родители, които бият децата си

Коментирай