Романтично предложение за 14 Февруари!

08.02.2009г. / 21 59ч.
Аз жената
Романтично предложение за 14 Февруари!

Какво е празникът на виното без приятели?
Или какво е празникът на любовта без любимия човек?

За да бъде истински всеки празник, той трябва да бъде споделен!

Ресторанти “Хаджидрагановите къщи” и “Хаджидрагановите изби” предлагат идеална обстановка да се отдадеш на момента – вкусна храна, отбрани вина и жива музика. Атмосферата предполага възможност да се насладиш на празника на виното и любовта с приятели.

Малко са онези неща, които могат да повдигнат духа и да създадат настроение за празнуване по-добре от живата музика. А българският фолклор има способността да омагьосва, стига да успееш да се отдадеш на ритъма и да се заслушаш в текстовете. Предците ни са създавали песните, според историите, които преживяват и може би затова те са изпълнени със затрогващи разкази за изгаряща любов, за цената на приятелството и за омайната сила на руйното червено вино.

Споделете настроението, любовта си и чаша червено вино в атмосферата на ресторанти “Хаджидрагановите къщи” и “Хаджидрагановите изби”. Насладете се на добрия избор на ароматни вина и напитки и вдигнете наздравица с приятели!

Непременно опитайте вкусните гозби, приготвени с празнично настроение в духа на българските традиции. Защото така се празнува по български – с верни приятели, с руйно червено вино, изобилие от вкусна храна и музика.
Наздраве!

Куверт за Трифон Зарезан и Свети Валентин цена: 35 лв.

Ресторант “Хаджидрагановите къщи”
Вариант I
1. Пъстра Рилска салата
(шарена салата с коренчета от целина и ряпа, овкусена с билков оцет и горски подправки)
2. Студено предястие
Пълнен картоф по мандраджийски (изпечено картофче, пълнено с бяло сирене и яйчице, сервирано върху слама от билково цвекло)
3. Трифонска гозба ( пекнато свинско вратле, полято с ароматен сос от диворастящи гъби с гарнитура от запечени в масълце малки картофчета)
4. Десерт
Малки баклавички с йогурт крем
5. Хлебче
6. Минерална вода

Вариант II
1. Табиетлийска салата (хрупкави краставички, сочни доматчета, пилешка шунка върху крехка зелена салата, овкусена с лимонов зехтин)
2. Студено предястие
Подлучено пънче (подлучено пънче от крехки парченца зелен фасул и цедено кисело мляко, овкусено с ароматен копър върху легло от кръгчета босилкови домати)
3. Пилешко филе по изворски ( задушени пилешки филенца с моркови и гъби, поляти с ароматна квасена сметана с горски билки, гарнирани със задушен бял ориз и черни маслинки)
4. Десерт
Шоколадови сърца с лек ванилов сос
5. Хлебче
6. Минерална вода

Ресторант “Хаджидрагановите къщи” – тел.: 02/ 931 31 48 София, ул. “Козлодуй” 75
www.kashtite.com

Ресторант “Хаджидрагановите изби” – тел.: 02/ 981 81 48 София, ул. “Христо Белчев” 18
www.izbite.com

Коментирай