“Предай целувка” – опит за рекорд в Деня на влюбените

13.02.2009г. / 12 45ч.
Аз жената
“Предай целувка” – опит за рекорд в Деня на влюбените

Електронното списание www.Az-Jenata.bg и Блондинките на Радио Фреш отправят покана към софиянци и гостите на столицата да се включат в опит за рекорд за най-дълга верижна целувка в историята на България. За тази цел е необходимо присъствието на максимален брой хора, които да предадат своята целувка и късче любов на човека до себе си. До момента желание за участие в целувката са заявили над 150 души.

Събитието, под надслов “Предай целувка”, ще се състои на 14 февруари 2009 г., събота, от 14 ч. пред Театър “София”.

Мексиканската вълна от целуващи се ще оглави един от най-романтичните изпълнители и бъдещ татко – Графа. Традиционалистите може да се хванат в редицата с целуващи се до своите приятели, с които са дошли на груповата среща. Почитателите на любовния адреналин също да очакват приключения – те могат да се хванат за симпатични непознати или за любимата си звезда, защото “Предай целувка” подкрепиха някои от най-популярните имена на българската музикална сцена, сред които Румънеца и Енчев.

5 двойки от участниците във верижната целувка ще имат шанса да спечелят билети за спектакъла Ромео и Жулиета, който ще се играе същата вечер в Театър “София”. Ще бъдат раздадени още много награди.

Опити за рекорди за верижни целувки:

  • март 2008, Ню Йорк – над 100 участници
  • 13 февруари 2009, Лондон – целта са 200 участници

* * *

Какво да не правим на 14-ти февруари?
Всичко за празника на влюбените “Свети Валентин”

Коментирай