Какво си пожелахме за “Свети Валентин” 14-ти февруари?

15.02.2009г. / 09 01ч.
Вергиния Генова
Какво си пожелахме за “Свети Валентин” 14-ти февруари?

Какво си пожелаха дамите за “Свети Валентин14-ти февруари от “Петте най” на az-jenata.bg? Както винаги съвсем човешки, съвсем искрени и ако мога да кажа съвсем женски желания.

Като отбележим, че някои дами от пет възможни желания си пожелаха само и цели пет пъти любов.

Сбъднати мечти
Други, които не бяха никак малко започнаха отдалеч с желанията си към златната рибка – първо да открият човека, с когото да празнуват “Св. Валентин”, да срещнат истинската любов, да срещнат мъжа на своите мечти.
Искрено им го пожелаваме и се надяваме наистина след този 14-ти февруари да има по-малко самотни и неудовлетворени жени.
Дори имаше и дами, които си пожелаха отново да започнат да вярват в любовта. А да вярваш в любовта е половината от пътя, за да я преживееш отново. Друг е въпросът, че можем по женски да спорим колко често може да ни спохожда любовта?

Любов
А онези, които вече са срещнали любовта на живота си искат всеки ден да е “Св. Валентин”.

Нежност
Всички копнеят, разбира се, за много целувки, прегръдки, нежност, романтика и прекрасни подаръци.

Цветя

Цветята заемат важно място в женската представа за романтика. Жените копнеят за красиво цвете... букет от красиви и ароматни цветя... букет от рози.
Колко малко ни трябва, за да се почувстваме обичани и желани!

Романтична вечеря
Романтична вечеря е задължителна според дамите. Те си я представят като вечеря на свещи с любимия... бутилка червено вино... шоколад...

Подаръци
Нежната част от човечеството никога не се отказва от подаръци. За предпочитане за 14-ти февруари те да са задължително романтични, при някои романтиката е добре да ескалира до годежен пръстен.

Тези желания са повод да попитаме: Момичета, получавали ли сте годежен пръстен на 14-ти февруари?

Секс
Сексът – без него не може на “Св. Валентин. Той е определян като: страстен, луд, страхотен, перфектен. И не на последно място сексът да е и на нестандартно място.

Екзотично пътуване
Дамите, които имат чудесен секс, живот изпъстрен с романтика и нежност у дома, копнеят за екзотично пътуване, разходка сред природата, СПА център или да отидат с любимия на кино и да гледат романтичен филм.

Спокойствие
Някои пък, за които страстната любов е отстъпила назад пред домашните тревоги си пожелават дори на 14-ти февруари:
всичко да е наред с работата им, да имат възможност да обновят дома си, детето им да е щастливо и да учи повече, всички да са живи и здрави.
И това никак не е малко в този забързан и изморителен живот поне в един ден, било той и 14-ти февруари, да си отдъхнеш от гонитбата със задачите и времето и да си кажеш – пожелах си спокойствие и нека да бъде спокойствие. Иначе как ще срещнем любовта, ако постоянно сме забързани, под напрежение и в постоянен стрес. Казвам ви, и да я срещнем, ще я бутнем с торбите от пазар и ще тичаме да прибираме детето от училище. Така че наистина един спокоен и усмихнат 14-ти февруари може да бъде генералната промяна, за която някой от нас мечтаят.

* * *

Случи се най-дългата целувка в София

Коментирай