Вдъхновение за качествен живот!

16.02.2009г. / 09 10ч.
Аз жената
Вдъхновение за качествен живот!

Една усмивка ще сътвори чудеса в този мрачен свят...

Светът сякаш е провесил нос. Хората гледат в земята. Говорят за кризи. И забравят основното си задължение – да бъдат щастливи.

Това няма да продължи вечно, докато има кой да се усмихва.

SELF-HELP е идея, сътворена от позитивни хора.
В раждането на списанието няма случайни лица, събития и срещи – също като в собственото ти раждане - миг преди да започне животът, през който ще забравиш основното си задължение – да бъдеш щастлив.

SELF-HELP няма за цел да те поучава. Готови отговори липсват. Между страниците му ще откриеш само вдъхновение за по-качествен живот.

Ще ти помогнем да опознаеш човека в огледалото, за да да го обикнеш...

Ще те насочим към хармонични отношения с другите. Разполагаме с твърде малко време, за да сме заедно на тази планета. Трябва ли да го прахосваме в отрицателни чувства?

Искаме да улесним общуването ти с противоположния пол. На пръв поглед мъжете и жените са различни, но всички ние сме хора. А хората са подвластни на Любовта. Любовта винаги дебне зад ъгъла, стига да имаш очи, за да я видиш. Ще ни помогнеш ли да махнем превръзката от лицето ти?

Емоциите определят всичко. Хората и обстоятелствата, които ежедневно привличаш, са подвластни на емоционалното ти състояние. То не е постоянна величина. То е въпрос на избор. SELF-HELP ще ти разкрие пътища за овладяване на интелигентен контрол върху емоциите и ще те убеди, че нещастието е чиста загуба на време...

Храната представлява неизбежен източник на енергия и може да разболява, дори да убива, ако не се храниш качествено. Здравословният начин на хранене е невъзможен без здравословен начин на мислене. Всичко тръгва от главата, но тялото е домакин на душата. Тя обича комфорта и не може да се чувства спокойно, ако в дома й цари безпорядък. Добрата комбинация от спорт, здравословно хранене и релаксация са синоними на душевния уют. Наслаждавай им се пълноценно!

Целта на SELF-HELP е да помогне на съвременния човек, бързо и лесно да намери своя начин да се чувства добре в кожата си, да комуникира успешно в средата си и да живее качествено в страната си.

На пазара от 14-то число всеки месец и на  http://www.self-help.bg/

Коментирай