Стартира инициативата Осем жени за Осми март

16.02.2009г. / 15 02ч.
Аз жената
Стартира инициативата Осем жени за Осми март

За трета поредна година радио Атлантик провежда инициативата Осем жени за Осми март. Тази година, като партньор на събитието се включва и Az-jenata.bg
Слушателите на радиото с “нежната музика, която те кара да се чувстваш добре” и читателите на електронното списание за модерната жена Az-jenata.bg са призовани всеки ден от 15-ти до 20-ти февруари да изпращат sms-и на кратък номер 1914 с имената на най-обичаните популярни дами според тях. 8-те известни жени, събрали най-силна слушателска подкрепа, ще отговарят на въпросите на Даниел всяка сутрин, а до 6-ти март слушателите на радиото и читателите на Az-jenata.bg ще гласуват коя от тях трябва да бъде обявена за “Най-обичаната българка”.

Навръх празника "8-те жени за 8-ми март" ще бъдат поканени "На закуска с Даниел" и главния редактор на "Аз, жената" Жюстин Томс, този път обаче съвсем реално, в едно от най-актуалните столични заведения Chillout cafe. Там победителката, спечелила титлата "Най-обичана българка на 2009-та", официално ще получи своя приз.

Спонсор на кампанията тази година е италианската марка с най-динамично развитие в модния бранш ZU + ELEMENTS, която вече стъпи и на българския пазар.
Подаръци за Най-обичаните българки ще има и от Тезори Д`Ориенте, Туристическа Агенция Ретур, Спа студио Сабина и др.

Така тя ще стане третата носителка на тази титла след Мира Добрева от БНТ и Галя Щърбева от Нова Телевизия, станали “Най-обичана българка“съответно за 2006-та и 2007-ма година.

Любезен домакин на финалното събитие е: Chillout cafe

Коментирай