Жена с 23 брака зад гърба си!

27.02.2009г. / 13 09ч.
Аз жената
Жена с 23 брака зад гърба си!

Мислим си, че това е възможно само в сапунените сериали от над 2000 епизода, в които да се омъжиш, разведеш и пак омъжиш се случва просто само в рамките на няколко сцени. Но това е факт – 68 годишната Линда Тейлър от Индиана има цели 23 брака зад гърба си в последните около 50 години! Или иначе казано средно по около две години на брак! Това я прави най-омъжваната жена в историята на човечеството!

Линда не може да си спомни вече реда на своите бракове, но казва, че най-силен е споменът й за първия от 1957-ма, когато тя била едва на 16, а той на 31. Всъщност това е и най-дългият брак на Линда – цели 7 години.

Най-късият й брак продължил едва 36 часа.

Днес Линда носи фамилията Волф. Омъжена е от 1996-та година, но бракът й е малко изкуствен и в никакъв случай не по любов. Мъжът й бил този с най-много бракове на света и така решили да се вземат. Тя е неговата 29-та жена. За жалост последният й съпруг починал около година по-късно.

Въпреки всичко Линда е готова за нов брак, тъй като се чувства самотна. Поне така е заявила пред медиите. Очакваме новини за 24-тия й брак.

* * *

Градчето на близнаците

Коментирай