Да празнувате 8-и март!

27.02.2009г. / 19 03ч.
Аз жената
Да празнувате 8-и март!

8-и март от много време е повод за спор между двата пола. Мъжете често са склонни да го пропускат, да го забравят или отричат. Именно затова пък дамите продължават да настояват на правото си да бъдат център на внимание. Разбира се, романтичната вечеря не винаги е най-добрият начин да отпразнувате празника на жената, майката, любимата.

Но когато има повод, задължително трябва да има и празник!

Ресторанти Хаджидрагановите къщи и Хаджидрагановите изби ви предлагат да направите истински празник – с приятели и музика, изобилие от прецизно приготвени ястия и омайно българско вино.

Поканете приятелите си и отпразнувайте празника на Жената, тази до вас, която ви е родила и отгледала и тази, която сега се грижи за вас и ви обича!

Куверт за 8-ми март – Хаджидрагановите изби
Цена 29,00 лв.

Вариант I
1. Нежна салатка – сочни кубчета червени домати, царевичка, листенца от маруля, кубчета пресносолно сирене, крутони, репички, билков зехтин.
2. Постни лозови сармички с крехки връхчета коприва и булгур поднесени с каничка млечно сосче.
3. Свинско по манастирски – търкалца свински филенца мариновани в стар мавруд, изпечени и поднесени с печен лук и жарени картофки по добре пазена рецепта.
4. Ябълкова пита
5. Парче домашна погача
6. Минерална вода

Вариант II
1. Момина салатка – пълнен домат с крема сиренце в постеля от сочна краставичка, листенца маруля, стрък пресен лук поляти с ароматен зехтин.
2. Картофени цървулки – запечени картофки със зрънца царевичка, целина и домашен кашкавал.
3. Чорбаджийско пиле – пълнено пилешко бутче с кисели краставички, топено сиренце, червена чушка, благоуханни билки, жарено и поднесено със задушени морковчета.
4. Баклава по стара Свиленградска рецепта
5. Парче домашна погача
6. Минерална вода

Ресторант “Хаджидрагановите къщи” – тел.: 02/ 931 31 48
София, ул. “Козлодуй” 75

www.kashtite.com

Ресторант “Хаджидрагановите изби” – тел.: 02/ 981 81 48
София, ул. “Христо Белчев” 18
www.izbite.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
mamata ( преди 11 години )
Аз харесвам този празник и с удоволствие планирам да не сме удома и да не съм Пепеляшка поне на празника на жената! Офертата му харесва!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар