“Мис България 2009” определи 24 финалистки

06.03.2009г. / 13 45ч.
Аз жената
“Мис България 2009” определи 24 финалистки

На пресконференция в хотел Metropolitan София вчера бяха представени 24-те финалистки на конкурса “Мис България” 2009 г.

Най-важната промяна в регламента на утвърдения във времето конкурс е начинът на избиране на носителката на титлата “Мис България”. Тази година зрителите ще изберат своята фаворитка чрез sms гласуване. Така те ще “короноват” момичето, което в най-голяма степен отговаря на българските идеали за красота. Гласуването е неограничено, но за преброяването ще се имат предвид не повече от 10 гласа за номер! Вотът на зрителите ще определи не само победителката, но и нейните подгласнички – Miss Tourism и Miss Beauty .

За разлика от предишни издания, тази година финалите на конкурса ще са два.

Полуфиналът ще се излъчи на 8 март от 16 часа, а големият финал ще се състои на 15 март от 20 часа в зала Рейнбоу плаза и ще се излъчи на живо. Водещи и на двата финала са Антоанета Добрева – Нети и Емил Кирилов.

Жури, в изцяло женски състав, ще подбере 10 от всички финалистки на Полуфинала и така те ще получат шанс да се борят за корона с 2009 кристала. На 15 март зрителския вот ще избере финалната тройка, а журито ще има възможност да определи само “Мис България Вселена”. Новата “Мис България” ще си тръгне от конкурса и с автомобил "Renault Laguna”. Финалистката ще получи кредитна карта с 500 лв., а трите й подгласнички – “Мис Вселена”, “Мис Туризъм” и “Мис Бюти” – също ще получат кредитни карти на стойност 200лв.

Тази година конкурсът “Мис България” ще подкрепи “Спасителен център за диви животни – Зелени Балкани”, град Стара Загора.

* * *

Приказни тоалети за модерни принцеси представиха на полуфинала на “Мис България 2009”
Най-красивите съпруги в България представиха моден дебют

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ивета ( преди 11 години )
Антония е със страхотно излъ4ване и визия,тя е моя фаворитка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anna ( преди 11 години )
elica e dostoina kandiatka za koronata na mis bulgariq 2009.ako nqkoi misli kato men neka da glasuva na nomer 10 504.ima ka4esva i 6te spe4eli.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар