Да стъпим на нова основа със списанието за самопомощ и по-добър живот

16.03.2009г. / 09 03ч.
Аз жената
Да стъпим на нова основа със списанието за самопомощ и по-добър живот

Можем ли да се радваме на живота насред световната финансова криза? Според новия брой на списание Self-Help, не само че можем, но и кризата е предпоставка да излезем от досегашния си стереотип и да погледнем света около нас с нови очи. Reuse, rediscover, replay! Това са начините да стъпим на нова основа, от която животът изглежда красив, подреден и създаден за любов и щастие. Само сега можем да си позволим да намалим темпото и да оценим простичките неща около нас. Само сега можем да спрем да си изграждаме фалшива идентичност с кариерата и финансовото си благополучие и да разберем, че сме много повече от това. Само сега можем да пренаредим приоритетите си в най-реалната игра, в която участваме и да спрем да се взимаме толкова на сериозно. Стига да отворим очи и да кажем “баста” на отчаянието, в което сме потънали.

В новия брой на списанието ще откриете рецепти за щастие и простички начини да се радваме на живота. Ще се помъчим да открием себе си и да реализираме таланта си успешно. Да изградим приятни отношения с хората около нас, независимо от техните и нашите недостатъци. Ще се поглезим с анти-стрес ласки и ще се научим как да си култивираме безгрижна гледна точка към света.

Списанието ни обяснява подробно защо е необходимо да се храним с органични продукти и как промишленото селско стопанство вреди на организма ни. Дава ни рецепта за здравословна закуска и ни предлага бърз и ефективен начин да изчистим токсините, натрупани през зимата. Предлага ни медитация, полезна за сърцето и упражнение за гръбнака.

И не на последно място, продължава упорито да дешифрира езиците, на които си говорят Мъжът и Жената, Марс и Венера.

Част от цената на този брой вие дарявате за проекта “Храна за гладните”.

Търсете втори брой на списанието от 14 Март по реповете в цялата страна и на www.self-help.bg.

Коментирай